题目内容
3.Children know that summer is probably the most fun of all seasons.However,experts say it is also the most dangerous,especially,for children aged 14and under.In its first study of children's safety in the US,the National Safe Kids Campaign(NSKC) founds that nearly half of the injury-related(与受伤相关的) deaths among children happened in summer.Experts are not surprised by the study's results.They always know summer is a dangerous season for children.During the summer,children are out of the school and spend more time outdoors.They are more likely to get into an accident or be injured."While we encourage children to be active and spend more time outdoors,they need to understand the importance of safety,"said Everett Koop,an expert of the NSKC.
To help children say safe,the NSKC started a"Make it a Safe Kids Summer"campaign during National Safe Kids Week,from May 5through May 12.Here are some important summer safety tips from the NSKC:
•Always wear your seat belt.
•Make sure there is an adult around when you decide to go swimming.
•Wear a life jacket when on a boat or doing water sports.
•Obey all traffic rules.
•Don't meet e-pals alone.
96.Which season is the most dangerous for children aged 14and under?
Summer.
97.Are experts surprised by the study's results?
No,they aren't./No
98.What do children need to understand if we encourage them to spend more time outdoors?
The importance of safety.
99.How many summer safety tips does the NSKC provide?
Five.
100.What's the purpose in writing this passage?
To help children stay safe.
分析 本文叙述了孩子们在夏天进行户外活动的时候需要注意的事项.
解答 96.Summer.细节理解题.根据Children know that summer is probably the most fun of all seasons.However,experts say it is also the most dangerous,for children aged 14and under可知夏天是最危险的,尤其是对于年龄在14岁以下儿童,故答案为:Summer.
97.No,they aren't./No.细节理解题.根据Experts are not surprised by the study's results可知专家们对研究结果不感到惊讶,故答案为:No,they aren't./No.
98.The importance of safety.细节理解题.根据"While we encourage children to be active and spend more time outdoors,they need to understand the importance of safety可知孩子主动花更多的时间在户外,他们需要了解安全的重要性,故答案为:The importance of safety.
99.Five.细节理解题.根据•Always wear your seat belt.•Make sure there is an adult around when you decide to go swimming.•Wear a life jacket when on a boat or doing water sports.•Obey all traffic rules.•Don't meet e-pals alone.可知提到了5条建议,故答案为:Five.
100.To help children stay safe.细节理解题.根据Here are some important summer safety tips from the NSKC可知本文的目的是教孩子们如何保持安全,故答案为:To help children stay safe.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
-I'd like to go_______ a trip to Suzhou.( )
| A. | of; on | B. | off; in | C. | off; on | D. | of; for |