题目内容

【题目】B

Dear Mrs. Daniels,

I recently saw your advertisement on the university website offering private English lessons. Im very interested in your private lessons and would like some more information.

I am a student at Aston College in Hong Kong studying English, so my language level is already quite good.

However, I feel that I need to improve my listening and speaking skills. This is because Im planning to study at London University in England next year and I think your lessons will help me to live and study abroad.

Could you send me some more information about the lessons offered, such as where and when they will be held and how much they cost? Also, I would like to know whether you teach students in groups or onetoone.

I would be glad to supply any further information you might need.

Regards,

Li Hua

【1】Where did Li Hua see Mrs. Daniels advertisement?

A. At London University. B. In a newspaper. C. On the Internet.

【2】Why did Li Hua write the email?

A. To make friends with Mrs. Daniels.

B. To apply to study at London University.

C. To get more information about Mrs. Daniels lessons.

3Which of the following information did Li Hua NOT mention in his email?

A. His age.

B. His reasons for learning English.

C. His language level.

4Li Hua wants to take the lessons to improve his ___________ skills.

A. listening and writing

B. listening and speaking

C. listening and reading

5 What can we learn about Li Hua from his email?

A. He is now living in England.

B. He is a student in Hong Kong.

C. His level of English is very low.

【答案

【1】C

【2】C

【3】A

【4】B

【5】B

【解析

文章大意】本文是李华看到Daniels 太太的私人英语课广告后,给她写的邮件。李华是一个香港阿斯顿大学的学生,因为他计划明年去伦敦大学学习,所以想在英语听说技能上有所提高。他写这封信就是想知道更多关于她的课的信息。

【1】题意李华在哪里看到Daniels 太太的广告?考查细节理解题。 A. At London University.在伦敦大学;B. In a newspaper.在报纸上;C. On the Internet.在互联网上。根据第一段第一句I recently saw your advertisement on the university website giving private English lessons.可知李华是在网上看到Daniels 太太的广告的。故选C。

【2】题意李华为什么写邮件? 考查细节理解题。A. To make friends with Mrs.Daniels.为了和Daniels 太太交朋友;B. To apply to study at London University. 为了申请在伦敦大学学习;C. To get more information about Mrs.Daniels lessons.为了获得更多的关于Daniels 太太课的信息。根据第一段第二句Im very interested in your private lessons and would like some more information.可知李华写这封信是为了得到更多关于Daniels 太太的课的信息。故选C。

【3】题意下面是哪一个信息在他的邮件中李华没有提到? 考查细节理解题。A. His age.他的年龄;B. His reasons for learning English.学习英语的理由;C. His language level.他的语言水平。根据第三段第二句This is because Im planning to study at London University in England next year 可知提到了他学英语的原因;根据第二段第二句my language level is already quite good.可知提到了他的语言水平;由此可见,只有A没提到。故选A。

【4】题意李华想上课来提高他的_______技能?考查细节理解题。A. listening and writing听和写;B. listening and speaking听和说;C. listening and reading听和读根据第三段第一句However,I feel that I need to improve my listening and speaking skills.可知选B.

【5】题意从他的邮件中我们能了解到关于李华的什么?考查细节理解题。A. He is now living in England.他现在居住在英国; B. He is a student in Hong Kong.他是一名香港的学生. C. His level of English is very low. 他的英语水平很低.根据第二段I am a student at Aston College in Hong Kong studying English,so my language level is already quite good.可知A和C不正确,B正确,选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Zhang Minga college graduate from Shandongcreated a 9-page“WeChat guide”(微信指南)toparentsWith drawings and simple wordsthe step-by-step guide explains how to send messagestake pictures and make video calls“My parents are getting oldThey need an easy way to learn how to usetechnology”Zhang said

Zhangs experience is common nowadaysIn the world,40%of parents learn about new technology

including computers, mobile Internet and social media(社交媒体),from their childrenaccording to a survey from the International Communication AssociationParents teach their kids almost everything when they are youngNow for the first time, the teachers become the students and the students become the teachers

The change of roles comes from the rapid development of society and technologyaccording to ZhouXiaohonga professor from Nanjing UniversityZhou said the Internet and other forms of media give children more ways to get informationSoit's possible that children know more than their parents do these days

According to the China Internet Network Information Centerin China,56.7%of Internet users and 67.2of social media users are under the age of 30Young people usually act as a link between their family and the new environmentBut when they teach their parents new technologiesparents can connect to the new world by themselves

In Zhang Mings eyesteaching his parents about WeChat brings him closer to his parents“People can communicate more by using new technologyWhy should we keep our parents out?”said Zhang

1From the first paragraph we learn that“We Chat guide”

A. is created by Zhang Ming’s parents

B. has 19 pages

C. explains how to send messagestake pictures and make video calls

D. has only pictures in it

2What does the underlined word“they”refer to?

A. Parents B. Kids C. Teachers. D. Students

3According to the Passage of social media users are under the age of 30

A. 40% B. 56.7% C. 67.2% D. 80%

4What does the underlined word“link”mean?

A. 权利 B. 典范 C. 素材 D. 纽带

5From the passage we can infer(推断)that

A. most parents learn about new technology all over the world

B. young people can be their parents’teachers in the age of new technology

C. Zhang Ming created“WeChat guide”in order to become famous

D. old people needn’t learn new technology

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网