题目内容

【题目】五、根据句意及首字母或汉语提示完成单词。

1The Great Wall is a s_______of China

2Someone tried to k_____the elephant for the ivory

3We should s______8 hours a day

4The child is in d_______Lets help him

5The desk is_______(由……制成)of woodand its very comfortable

6The f_______is waving in the playground

7There are two old t________in front of the school gate

8Dont f_______to say“Goodbye”!

9Our English teacher is kind to everyoneShe is always f_______

10I like dogs because theyre friendly and________(聪明的).

【答案】

1symbol

2kill

3sleep

4danger

5made

6flag

7trees

8forget

9friendly

10smart

【解析】

1句意:长城是中国的象征。A symbol of:一种的象征。根据首字母提示结合句意可知填symbol

2句意:有人试图杀死大象来获得象牙。根据首字母提示结合句意可知填kill

3句意:我们应该一天睡八个小时。根据首字母提示结合句意可知填sleep

4句意:这个小孩很危险。让我们帮助他。短语In danger:处于危险之中根据首字母提示结合句意可知填danger

5句意:这张桌子是由木头做成的,它很舒适。Be made of:做成的;根据首字母提示结合句意可知填made

6句意:操场上有一面旗正在飘扬。根据首字母提示结合句意可知填flag

7句意:在学校大门口前面有两颗老树。根据首字母提示结合句意可知填trees

8句意:不要忘记说再见。Don’t forget to do:不要忘记去做某事;结合句意和首字母提示可知填forget

9句意:我们的英语老师对我们很好。他总是态度友好。结合句意和首字母提示可知填friendly

10句意:我喜欢狗因为他们友好和聪明。根据句意和汉语提示可知填smart

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear Jane and Bob,

Can you come to my 14th birthday party on Saturday, November 13th? We're having dinner at a restaurant and then having a party at my house. I would like both of you to come if you can. If you need a place to stay for the night, you can sleep on the floor in our sitting room, but bring a sleeping bag, please! Ha! Ha! It's only a joke. If you want to stay at my home for a night, please tell me.

The dinner is at Mama Mia. We can eat Italian food there. It will start at 7:30 p.m. You can take the train at 5:00 p.m. and arrive in my city at 6:45 p.m. Then go to the restaurant by taxi. After dinner, we will have the birthday party at about 9:00 p.m. My mother will make a birthday cake and some snacks for us. I'm sure they will be very delicious. I hear that you have some nice CDs. Could you please bring them to my party? Then we can enjoy some good music. I think we will have a good time.

Hope you can come!

Yours,

Debbie

1Debbie is ________ years old.

A. five B. thirteen

C. fourteen D. four

2On Debbie's birthday, they will have dinner at ________.

A. Debbie's house

B. Mama Mia

C. a hotel

D. a restaurant in Italy

3How long does it take Jane and Bob to go to Debbie's city by train?

A. One hour.

B. One and a half hours.

C. One hour and forty-five minutes.

D. Thirteen hours and forty-five minutes.

4Debbie hopes her friends can bring ________ to the party.

A. a cake B. some snacks

C. a sleeping bag D. some CDs

5The letter is mainly about ________.

A. Debbie's birthday party

B. Jane and Bob's train ride

C. a birthday cake and some snacks

D. a special day

【题目】Mr. Weeks is fifty years old. He's taught maths in a middle school for twenty years. He works hard and always comes to his office on time. He hopes his students will be honest and he is strict with them. Some of his students have become famous persons,but they still remember him and often write to him. Of course the man is proud of them.

This term he began to teach Grade One. Some of the new students were told about him, but the others didn't know about him. On the first day of school he told the students how to be an honest person. He gave them some examples and said, “I don't like telling a lie.” Before class was over, he told all his students to finish Exercise 8 in Lesson 1.

The next morning, as soon as he came into the classroom, he asked, “Who's finished Exercise 8?” A few students raised their hands. He shook his head and said, “Open your workbooks and see if there's Exercise 8 in Lesson 1. ”

The students had a look at their workbooks and their faces turned red at once.

阅读短文,回答问题。

1How many years has Mr. Weeks worked for?

________________________________________________________________________

2How does Mr. Weeks feel about his students?

________________________________________________________________________

3What did Mr. Weeks teach his students on the first day of his teaching Grade One this term?

________________________________________________________________________

4Why did some of the students' faces turn red?

________________________________________________________________________

5Was Mr. Weeks clever?

________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网