题目内容

【题目】My name is Joe and I am from London. But now I live in China. There are four people in my family. They are my parents, my brother and I. We like different foods and fruits.

For food, my father likes noodles, my mother likes rice, my brother likes hamburgers and I like fish. Hamburgers are not healthy food. My parents advise my brother not to eat them.

For fruit, my father likes oranges. My mother likes apples. My brother and I like pears. My mother advises us to eat fruit.

1Joe is from___________.

A. England B. China C. Japan D. the USA

2How many people are there in Joe’s family?

A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.

3For food,Joe’s mother likes .

A. B. C. D.

4Who likes pears?

A. Joe’s father. B. Joe’s mother.

C. Only Joe. D. Joe and his brother.

5Joe’s mother advises them .

A. not to eat fruit B. not to eat apples

C. to eat fruit D. to eat hamburgers

【答案】

1A

2B

3B

4D

5C

【解析】这篇短文是作者是Joe,他来自英国,但现在住在中国。他的家里有四口人,在文章中Joe给我们介绍了他们家人喜欢的食物和水果。

1细节理解题。根据短文的开头My name is Joe and I am from London可知,Joe来自伦敦,伦敦是一个英国的城市,故应选A。

2细节理解题。根据短文中here are four people in my family. They are my parents, my brother and I.可知,Joe的家里有四口人,他的父母、哥哥和他。故应选B。

3细节理解题。根据短文中For food, my father likes noodles, my mother likes rice, my brother likes hamburgers and I like fish可知,Joe的妈妈最喜欢的食物是米饭,故应选B。

4细节理解题。根据短文第三段中For fruit, my father likes oranges. My mother likes apples. My brother and I like pears可知,Joe和他的哥哥最喜欢吃梨。由此可知选D。

5细节理解题。根据短文的最后一句话My mother advises us to eat fruit.可知,Joe的妈妈建议他和他的哥哥吃水果。由此可知应选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】C

Welcome to Robot Toy Store! Weve got some new robots. You will love them!

Name:Robodog

Price:$ 85.25

For children of 8 and above.

It can feel happy, angry and sad! It will play with you, but it will never ask you for water and food.

Name:Robopanda

Price:$ 165.29

For children of 8 and above.

It will tell stories and play games with you. Its a 2015 Hot Holiday Toy! Come and get your own Robopanda!

Name:Mr. Strong

Price:$ 119.99

For children of 6 and above.

He can move his legs, arms, hands and listen to you and talk with you in simple English.

Name:Mr. Cool

Price:$ 299.99

For children of 10 and above.

Theres a screen on his face, and you can play video games. It will also teach you how to say Hello in 20 different languages.

根据材料内容选择最佳答案。

【1】 Tom wants a toy from the store, and he has 100 dollars. Then he can buy ________________.

A. Robodog B. Robopanda C. Mr. Strong D. Mr. Cool

【2】Jim wants a robot toy to talk with him. Then ________________ is a good gift for him.

A. Robodog B. Robopanda C. Mr. Strong D. Mr. Cool

【3】 Robodog can ________________.

A. play video games B. play with children

C. tell interesting stories D. speak different languages

【4】 Which robot toy is for children of 10 and above?

A. Robodog. B. Robopanda. C. Mr. Strong. D. Mr. Cool.

【5】 What do you know about Robopanda?

A. Its very popular in 2015. B. It will ask you for food.

C. It feels happy if you play with it. D. It can talk with you in English.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网