题目内容

【题目】从方框中选择适当的句子完成对话

A: Good morning, Tom.

B: Morning, Mark.

A:1

B: I want to be a good teacher.

A:2

B: No, I won’t. I will use a computer.

A: A computer?3

B: Yes, I think so. And everyone will have a computer at home.4

A: That’ll be interesting. I can’t believe it.

B: And students won’t use paper, pens or erasers.

A: Really?5

【答案】

1B

2C

3D

4E

5A

【解析】

1】由答语我想成为一名优秀的教师可知,此处询问对方将来从事什么职业。

2】由答语“No, I won’t.”可知,此处是一个“Will you…”结构的句子。

3】联系上下文可知,此处询问将来学生在自己的课桌上是否有电脑。

4】此处接上句每个人在家中都将有一台电脑,故选E他们将把家庭作业通过邮件发给我。

5】由“Really?”可知,此处用“That’ll be great!”表示对将来学校生活的感叹。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Recent studies have shown that children like to sit down at the dinner table and eat a meal with parents and also they can eat a more healthy meal. But with the busy life these days, getting the family members all together in the same place at the same time can be a difficult thing. It seems that we have less and less time. But with a few simple ideas, the meal time can be an enjoyable family time.

Try to have a sitdown meal with your family at least one night every week. Saturday nights are usually a good choice for this because you have more time to relax.

Let your children plan and prepare together. This gives them a strong sense of self and learn how to plan and prepare a healthy meal. Make sure the television is off. And all phone calls go to voice mail(语音信箱)during the meal. Spend your time eating, and teach your children how to do the same in the process(过程). Eating slowly is a healthy habit. Don't_take_dishes_away_until_everyone_finishes_eating_and_talking.

On those days that you can't sit down as a family, try to make a habit of sitting down and talking with them while they are eating. This shows that you care about them and want to be an important part of their everyday life.

1题完成句子;23题简略回答问题;4题归纳文章的主题;5题将文中画线句子译成汉语。

1It's difficult to get ________________ all together in the same place at a certain time.

2How often should you have a sitdown meal with your family?

________________________________________________________________________

3Why should you let your children plan and prepare the food together?

________________________________________________________________________

4The passage mainly talks about the importance of______________.

5________________________________________________________________________

【题目】 Last month, a common graduation ceremony(毕业典礼) was held in Tianjin University, but it received much attention. Xue Minxiu, born in 1937, graduated with excellent grades after working hard for 4 years.

Going to a university has always been a dream for Xue. But_for_some_reasons,_she_didn't_have_the_chance_when_she_was_young. Even so, she never forgot her dream. In 2014, she was accepted by Tianjin University and finally her dream came true. Since then, Xue has been a model for the people around her. She got up at 5 o'clock every morning. Then she studied for a while before brushing teeth and having breakfast. Her room was filled with books and newspapers. Wherever she went, she would take books with her.

In fact, for her age, Xue had many difficulties during the four years. But nothing could stop her. Whenever she had problems, she would either solve them by herself or ask teachers for help. Through her hard work, she passed the exams and was named “a star student” during the first period of her college life.

“I think the true meaning of our lives is to challenge and improve ourselves whether we are old or young.” Xue said at the graduation ceremony. “For me, learning something I enjoy is a lifelong journey. I want to thank Tianjin University for giving me the chance to achieve my dream. Our lifetime is short, so we should make good use of it.”

12题完成句子; 3题简略回答问题; 4题用英语简要概括出本文的主旨大意; 5题将文中画线句子译成汉语。

1Xue's dream of ________________ finally came true through her hard work.

2Xue was named “a start student” during________________ of her college life.

3What is the true meaning of our lives in Xue's opinion?

________________________________________________

4This passage is mainly about _________________________

5_________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网