题目内容

【题目】对话子填词

A: Hi, Bob! What do you do 1your free time?

B: I often collect things. I love2(collect) things.

A: What do you collect?

B: I collect3[kns].

A: 4 5 do you have now?

B: 500.

A: Why do you collect them?

B:6I can 7[l:n] a lot8them.

【答案】

1in

2collecting

3coins

4How

5many

6Because

7learn

8from

【解析】

这是一组讨论业余时间做什么的对话。

1根据句子可知是在业余时间你做什么?in free time在业余时间;故填in

2句意:我喜欢收集东西。

根据love doing sth喜欢做某事;故填collecting

3句意:我收集硬币。

根据句意和音标,可知是coins硬币,名词复数表示一类;故填coins

4句意:你现在有多少?

根据500可知问多少硬币,how many 多少……,修饰可数名词复数,coins复数名词;故填How

5句意:你现在有多少?

根据500可知问多少硬币,how many 多少……,修饰可数名词复数,coins复数名词;故填many

6句意:因为我能从上面学到很多东西。

根据Why do you collect them?可知用because因为来回答;故填Because

7句意:因为我能从上面学到很多东西。

根据句意和音标,可知是能学到很多,learn---from--- ……学到……;故填learn

8句意:因为我能从上面学到很多东西。

根据句意,可知是能学到很多,learn---from--- ……学到……;故填from

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear Simon,

I am glad to know that you have joined your school reading club. I enjoy reading, too. I want to introduce to you my favorite novel, Charlie and the Chocolate Factory (《查理和巧克力工厂》).

The novel tells the story of a boy named Charlie Bucket and his adventures (冒险经历) in Mr. Wonka's chocolate factory. The Bucket family is very poor. Charlie loves Wonka chocolate bars. But he only receives one chocolate bar a year on his birthday.

One day, Mr. Wonka decides to open up his factory to five lucky children. They can find golden tickets in their Wonka chocolate bars. On his birthday, Charlie's family all hope that his chocolate bar will contain a golden ticket. But sadly, it doesn't. Three days later, Charlie finds a coin on the ground. He buys some chocolate bars with it. To his great surprise, he finds a golden ticket!

Charlie goes to the factory with his grandfather. It is an amazing place. There is even a chocolate river! One by one, the other four children on the tour cause trouble. They are all taken away. Charlie is the only child who doesn't cause any trouble. Mr. Wonka tells him that he wins the contest.

Do you know what Charlie wins? You will find the answer in the novel. Do share your feelings about the story with me when you finish reading it. I'm looking forward to your reply. I hope you will like this novel.

With love,

Carl

1Why does Charlie only receive one chocolate bar a year?

A. Because he wants to surprise his parents.B. Because his family is very poor.

C. Because he does not like chocolate.D. Because he wants to win the contest.

2How many lucky children have the chance to visit Mr. Wonka's chocolate factory?

A. Three.B. hour.C. Five.D. Six.

3What should you have if you want to visit Mr. Wonka's chocolate factory?

A. A golden ticket.B. A novel.C. A short message.D. A gold coin.

4Which of the following statements is NOT TRUE according to the passage?

A. The novel is about a boy and his adventures.

B. The other children are all taken away because they cause trouble.

C. There is a chocolate river in Mr. Wonka's factory.

D. On his birthday, Charlie finds a coin on the ground.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网