题目内容

【题目】从方框中找出下面各句的答语,将其序号填入前的括号内。

【1】What are those men doing?

【2】Where is that plane going?

【3】What are the girls doing?

【4】Where are the children? And what are they doing?

【5】What are the dogs doing?

【6】Who is walking over the bridge with his family?

【7】Who are washing the dishes?

【8】Are the children doing their homework?

A. Theyre running after a cat.

B. Its flying to America.

C. The women are.

D. Those men? They are shaving.

E. Yes, they are.

F. The children are in the garden. They are climbing trees.

G. Mr. Jones is.

H. Theyre dancing.

【答案】

【1】D

【2】B

【3】H

【4】F

【5】A

【6】G

【7】C

【8】E

【解析】

【1】由句中的those men可知与D项中的those men相对应。

【2】由句中的plane可知B项中的fly to符合问题,且where与America相对应。

【3】句子主语为the girls,为复数,从A和H中选择,而动作run after a cat不符合人物特点,所以排除A选H项。

【4】由句中的where和what以及主语children确定选F项。

【5】由主语dogs确定A项符合语境。

【6】由疑问词who确定答语为人,由系动词is确定答语为单个人,因此G项符合。

【7】由who确定答语为人,由系动词are确定答语为复数,所以C项符合。

【8】这是一个现在进行时的一般疑问句,答语要用yes或no的相关形式回答,因此确定E项符合。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Why do earthquakes happen?Scientists explain that the outside of the earth is made of a number of different plates(板块).For example,at San Francisco the Pacific(太平洋的)Plate which is moving towards the northwest meets the North American Plate. The Pacific Plate is moving very slowly—at 5.3 centimeters a year. Sometimes these two plates stop and do not move for years. Then suddenly,they jump and an earthquake is felt. As a result of the movement of these plates,West America near the sea has always been a bad place for earthquakes. When the 1906 earthquake happened,the Pacific Plate jumped 5-6 meters to the north.

We cannot stop earthquakes,but we can do things to make sure they don't destroy(毁坏)the whole cities. First,it is not a good idea to build houses along the lines,where two of the earth's plates join together. Second,if you think there may be an earthquake,it is better to build houses on rock not on sand. Third,you must make the houses as strong as possible. Weak buildings will fall down in an earthquake,but strong ones may stay up.

1An earthquake can be felt ______.

A. when two plates push each other B. when one plate becomes a bad place

C. when one plate meets the sea D. when two plates don't move for years

2An earthquake shook San Francisco in the past because ________.

A. San Francisco stands along between the Pacific Plate and the North American Plate

B. San Francisco stands near the Pacific

C. the plate of San Francisco always moves slowly

D. the city of San Francisco wasn't built very well

3What can we do to make sure earthquakes don't destroy the whole cities?

Build houses far from the earthquake lines.

Build houses on rock not on sand.

Make the houses as strong as possible.

Stop weak earthquakes.

A. ①②③ B. ②③④ C. ①③④ D. ①②③④

4Where can we find the passage?

A. In a history book. B. In a science book.

C. In a tour guide for America. D. In a safety guide for common people.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网