题目内容

【题目】 Paul __________ go into the room. He __________ a key.

A. can; hasn’t B. can’t; hasn’t

C. can; doesn’t have D. can’t; don’t have

【答案】B

【解析】考查情态动词及动词的用法。句意:保罗不可能去那个房间,他没有钥匙。can’t不可能,表示推测;第二句的句子的主语是单数,所以谓语动词用单数。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,按要求完成各小题。

Nick and his friends were talking about things that can bring them luck. “I have a lucky red pen,” said Andy. “I have a lucky coin,” said Peter. “Every time I take a test, I carry my lucky coin.” Nick thought for a moment, and said, “My blue socks.” “Blue socks?” the boys were surprised and asked together. Nick said that every time he wore his blue socks to school before a test, he got a good mark.

The next day Nick had a Chinese test. He was sad because he couldn’t find his blue socks. “Mom!” shouted Nick. “Where are my blue socks? I have a Chinese test today, and I need to wear them.”

“Don’t be silly,” Nick’s mom said. “They need to be washed.” “When I wear them, I get a good grade. ” Nick said.

“Did you prepare for your test?” asked Mom.

“Yes.”

“Then don’t worry aboutit. Just do your best.” Mom encouraged.

A few days later, Nick’s teacher told him that he got 95 in his test. Nick was so excited that he couldn’t wait to tell Mom he did well in his test. Mom said, “It wasn’t the blue socks that made you success. In fact, it was made by yourself.”

1Who could get luck from a red pen?(根据短文内容回答问题)

2Why was Nick sad the next day?(根据短文内容回答问题)

3Was Nick’s good mark made by the blue socks or by himself?(根据短文内容回答问题)

4】从文中找出与下面句子中画线部分意思最接近的短语。

Nick was so excited that he couldn’t wait to tell Mom he did well in his test.

5In this passage, the underlined word “it” refers to ________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网