第二节  写作(满分10分)

   Sample:

   As everyone knows, newspapers may still be the most popular news media, but more and more people are getting their news from the Internet. So some students think the news from the net is the latest instead of that from newspapers. However, another part of students hold the view that the news gets through the Internet is usually unbelievable.

   In my opion, both of the ideas are reasonable. The news and reports in a newspaper don’t change while websites change all the time, that is, websites can give us the latest news faster than newspapers, but not all websites are updated every day. Besides, newspapers are written by reporters, but websites can be written by anyone. So newspapers are more reliable than websites. Therefore, we can’t say which media is better. It’s probably best to read more than one source to choose the latest and reliable news.

短文介绍Angela Brown向作者抱怨儿子Daniel如何淘气,作者也有耳闻目睹。Daniel在学校很听话,也许因为学校比较有意思,他不感到烦闷。Angela Brown还讲述Daniel一些非常淘气的表现。

56. 答案:D。根据短文第二段At that moment, we hear a huge crash and then silence. We go upstairs and find Daniel crawling out of a wardrobe(衣橱) he has pulled over onto the floor, with a book in his hand.一部分可以确定此题的答案。

57. 答案:A。根据短文第二段When I asked him why, he said that he thought Jasper was dirty! 一部分可以确定此题的答案。

58. 答案:B。通过Amazingly, Daniel is quite well behaved in school. This may be because he is rarely bored.一句的理解可以知道Daniel发现学校的生活不乏味。

短文介绍了存在于各个国家和区域之间的各种沟通障碍,有天然,更多是人为的。先进的科技手段可以帮助人们克服天然障碍,但是却无法逾越人为障碍。

59. 答案:B。根据该段首句Countries set up customs posts at their borders.以及下文的介绍可以分析出答案。

60. 答案:A。根据第三段最后一句Countries often try to keep military or industrial information secret.以及上文内容可以分析出答案。

61. 答案:C。根据短文最后一段中Natural barriers that were difficult or dangerous to cross a hundred years ago can now be crossed easily. The barriers that people themselves make are not so easy to overcome.可以确定此题的答案。

62. 答案:A。综合全文信息可以知道短文侧重表达了:人造的沟通障碍。

 短文介绍了Irena Sendler为了让犹太儿童生存下来,冒着生命把他们从华沙的聚居区偷运出来,帮他们获得新生。

63. 答案:D。根据短文中During World War II, the Polish social worker smuggled nearly 2,500 Jewish children out of the Warsaw ghetto一句可以确定此题的答案。

64. 答案:C。根据此句前面I was taught by my father that when someone is drowning, you don't ask if they can swim, you just jump in and help.一句可以分析出everyone was drowning实际表明的是每个人都面临着危险和死亡。

65. 答案:D。根据I told the older children to act as if they were sick and sometimes gave the younger ones a sleeping pill.一句可以认定A正确;根据I also told the children to tell guards they had only been visiting a servant in the ghetto and were going back to their real homes outside. 一句可以认定B正确;根据They were told to remember their new names. 一句可以认定C正确。由此可以确定此题答案。

66. 答案:B。根据短文最后一段中And it was a very painful subject.一句可以确定答案。

短文介绍了一种新流行的东西:过去流行过的玩具。形成这一潮流的原因很多,有市场策略,也有怀旧情怀。

67. 答案:C。根据短文第二段第一句Some of the latest toys to hit store shelves include several names that were popular in the 1980's.以及每一段的第一句可以综合出此题的答案。

68. 答案:D。短文中提到了is largely a generational effect…, One of the safest marketing techniques…, this return-of-toy trend is more rooted in basic economics,没有提到竞争激烈,由此可以判断此题的答案。

69. 答案:A。结合短文和该词所在句子可以知道for good表示“永远。”

70. 答案:B。综合全文内容可以知道短文分析了过时玩具重新流行的原因。

71-75 DADBC

   76. job 改为jobs         77. keeping改为keep

   78. parents 前加my        79. have改为had

   80. whichever 改为whatever    81. worked改为working

   82. know 改为knew        83. 去掉class前的the

   84. way 后加of          85. √

 0  304443  304451  304457  304461  304467  304469  304473  304479  304481  304487  304493  304497  304499  304503  304509  304511  304517  304521  304523  304527  304529  304533  304535  304537  304538  304539  304541  304542  304543  304545  304547  304551  304553  304557  304559  304563  304569  304571  304577  304581  304583  304587  304593  304599  304601  304607  304611  304613  304619  304623  304629  304637  447348 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网