Ⅰ.听句子,选择最佳答案(5分) 

A.In the afternoon. 
B.No,there isn't. 
C.Houston Rocket. 
D.That's a great idea.
E.At Sun Theatre.

1.     2.     3.     4.      5.     

听力原文及答案:1.Where is the magic show? 

2.Would you like to go to the theatre? 

3.Is there a piano class in your school? 

4.What's your favourite basketball team? 

5.When is the film on?

答案:1~5 EDBCA

Ⅱ.请看图表,听问题,选择最佳答案(5分) 

 
Flower show
Film:Lion King
Monkey show
Day
Saturday
Sunday
Saturday
Sunday
Time
In the morning(9:00-11:00)
in the afternoon and in the evening
in the afternoon(14:00-17:00)
Place
Zhongshan Park
Sun cinema
Wide Zoo
Price
20 yuan
10 yuan
30 yuan

6.A.It's in the morning.     B.It's in the afternoon.      C.It's in the evening. 

7.A.20 yuan.             B.10 yuan.              C.25 yuan. 

8.A.It's in the morning.     B.It's in the afternoon.      C.It's in the evening. 

9.A.It's in the morning. 

B.It's in the afternoon. 

C.It's in the afternoon and in the evening. 

10.A.It's in Zhongshan Park.         B.It's at Sun cinema.       C.It's at Wide Zoo. 

听力原文及答案:6.When is the Monkey show? 

7.What's the price of the Flower show? 

8.When is the Flower show? 

9.When is Lion King? 

10.Where is Monkey show? 

答案:6~10 BAACC

Ⅲ.请听短文,判断正(T)误(F)(10分) 

11.Betty's favourite film star is Jackie Chan. 

12.Tom likes to play computer games. 

13.Tony likes to go to the cinema. 

14.Tony's good friends are Daming and Kate. 

15.Tom's favourite sport is football. 

听力原文及答案:

My name is Tony.I'd like to go to the cinema with my good friends,Betty and Tom.Do you know?Jackie Chan is my favourite film star.There is a new film about him on Sunday evening.I like to go to the cinema.Betty likes to play computer games at home.Tom likes to watch a football match at the stadium.

答案:11~15 FFTFT

A

Wei Jun is a good driver.He is twenty?three years old.He drives a car in a machine factory.He works from Monday to Friday.His home is far(远)away from the factory.He gets up at half past five.He goes to work at six o'clock.At half past seven he must get there.He has no time to have breakfast.He leaves the factory at five o'clock.He cooks supper and does housework in the evening.He likes reading a lot.Sometimes he watches TV.He goes to bed at about ten. 

1.Wei Jun     . 

A.is a worker                B.is a car driver 

C.teaches in the factory         D.makes machines 

2.On Saturday and Sunday Wei Jun     . 

A.doesn't go to work           B.stays at home 

C.goes to the factory           D.reads books 

3.     ,so he has no time to have breakfast. 

A.He is ver busy

B.His factory is too far 

C.He doesn't like having breakfast

D.He often gets up early 

4.He has lunch     . 

A.at home              B.in his car 

C.in the factory           D.in the park 

5.He      in the evening. 

A.washes his clothes       B.cooks supper 

C.does housework         D.both B and C 

答案:1.B 由短文第一句可知。 

2.A 由短文中的句子“He works from Monday to Friday.”可知,他在星期六和星期日不去上班。 

3.B 他没有时间吃早饭的原因主要是家离工厂太远。 

4.C 短文中虽然没有提到他在哪里吃午饭,但我们可用排除法来选择本题。他一天时间大部分在工厂里,故午饭不可能在家里或公园里吃,故排除A和D。B、C两项中,C更符合生活习惯,故排除B,选用C。 

5.D 由短文中句子“He cooks supper and does housework in the evening.”可知。

 0  270669  270677  270683  270687  270693  270695  270699  270705  270707  270713  270719  270723  270725  270729  270735  270737  270743  270747  270749  270753  270755  270759  270761  270763  270764  270765  270767  270768  270769  270771  270773  270777  270779  270783  270785  270789  270795  270797  270803  270807  270809  270813  270819  270825  270827  270833  270837  270839  270845  270849  270855  270863  447348 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网