Ⅰ.听句子,选择你听到的单词或短语(5分) 

1.A.music     

B.games     

C.films 

2.A.right        B.ride          C.write 

3.A.save         B.seven         C.send 

4.A.train        B.travel         C.trip 

5.A.in the morning B.in the evening   C.at the weekend 

听力原文及答案:1.I download games from the Internet. 

2.I'm a writer and I write my novels on the computer. 

3.How do you save the document? 

4.Do you make travel plans on the Internet? 

5.I use the computer in the evening.

答案:1~5 BCABB

Ⅱ.听录音,根据句意将相关信息连接起来(5分) 

1.visit              a.information 

2.download          b.Internet 

3.get                  c.website 

4.use               d.document 

5.click              e.music 

听力原文及答案:1.I visit websites at the weekend. 

2.Do you download music? 

3.I can get information for my lessons. 

4.Do you use the Internet? 

5.Please click the document.

答案:1~5 c e a b d

Ⅲ.听短文,根据其内容完成句子,每空一词(10分)

Yes,I'm a ? 1 ?.? 2 ? at home in the evening.I use my computer.I get ? 3 ? for my lessons on the ? 4 ?.I don't play ? 5 ? on it. 

听力原文及答案:Yes,I'm a teacher.Usually at home in the evening,I use my computer.I get information for my lessons on the Internet.I don't play games on it.

答案:1.teacher 2.Usually 3.information 4.Internet?5.games

B

It is Mike's birthday today.His mother buys a lot of food from the supermarket.Look at the table.There is a lot of food on it.There are cakes,hamburgers,dumplings,meat,and fish.She buys a lot of drinks,too.There are coffee,coke,apple juice,orange juice.There is tea,too.

Mike asks some of his friends to his birthday party.They are Tom,Mary,Betty and Lily.All the children are eating and drinking happily at the table.Lily is from China.She doesn't like coffee very much.She likes tea,coke and juice.All the other children are all American.They love coffee very much.They all enjoy the food.After the dinner,all the children are singing and dancing.Lily sings a Chinese song.She sings very well.All the other children love her song very much.The other children can't sing in Chinese,so they sing in English.All of them have a good time.

6.Why does Mike's mother buy so many things? 

A.Because it is her birthday.

B.Because it is Mike's birthday. 

C.Because Mike likes to eat them.

D.Because it is Mike's father's birthday. 

7.How many children are there at the party? 

A.There are five.      B.There are three.      C.There are four.      D.There are six. 

8.Lily doesn't like      very much. 

A.coke             B.coffee            C.orange            D.tea 

9.Lily comes from     . 

A.America           B.Japan            a            ada

10.What do the children do after the dinner? 

A.They see a film.                B.They watch TV. 

C.They play football.              D.They sing and dance. 

答案:6.B 从第一句可直接得到答案。 

7.A Mike 加上后面提到的Tom,Mary,Betty 和Lily一共是五人。 

8.B 从第二段第二行可直接得到答案。 

9.C 

10.D 短文最后提及。

A

I am a boy from the USA.Now I go to school in China.I have Chinese food now.I like it.I usually have some porridge and milk for breakfast at home with my parents.Sometimes I have some small cakes,too.But I don't have lunch at home.I have it at school with my classmates.I usually have meat or fish,rice and vegetables for lunch.After lunch I have some fruit.I get home at half past four in the afternoon.So I have supper with my parents again.Sometimes we go out for supper.My mother often cooks supper.Sometimes my sister does it.We usually have rice,fish,meat,vegetables and fruit juice for supper.We sometimes have noodles and dumplings.After supper,I often have some fruit.I like apples very much. 

根据短文内容,选择正确答案。 

1.Where is the boy from? 

A.England.   a.   C.America.   D.We don't know. 

2.The boy has breakfast with     

A.his classmates          B.his father and mother 

C.his teachers            D.his brother and sister 

3.Where does the boy have lunch on weekdays? 

A.At home.             B.At school. 

C.At home or at school.     D.We don't know. 

4.At what time does the boy usually get back home? 

A.4:30.         B.4:45.          C.5:15.          D.5:30. 

5.How many people are there in the boy's family? 

A.Three.         B.Four.         C.Five.          D.Six. 

答案:1.C 第一句提到我来自USA,就是美国。 

2.B my parents就是爸爸和妈妈的意思。 

3.B 短文第三行提及。 

4.A 短文中间提到我回家在half past four。 

5.B 短文提到父母、我和sister,一共四个人。

 0  270666  270674  270680  270684  270690  270692  270696  270702  270704  270710  270716  270720  270722  270726  270732  270734  270740  270744  270746  270750  270752  270756  270758  270760  270761  270762  270764  270765  270766  270768  270770  270774  270776  270780  270782  270786  270792  270794  270800  270804  270806  270810  270816  270822  270824  270830  270834  270836  270842  270846  270852  270860  447348 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网