题目内容
European Work Experience Programme
European Work Experience Programme (E.W.E.P.) is an independent British organization which began in 1991 in the city of London. E.W.E.P. provides the opportunity for students from the 25 countries of the European Union and nationals(公民)from Norway, Iceland, Switzerland and Liechtenstein to live in England, to gain work experience, to practise their English and to get a better insight into the British social and cultural life.
To apply you must fulfil(符合)the following requirements:
?◆ Preferred age: 18 to 28 years’ old
?◆ Be able to work in the UK for a period of at least two months.
?◆ Must have a good knowledge of English.
?◆ Due to work permit restrictions (限制), European Work Experience Programme Ltd (E.W.E.P) will only select you if you are a European Union Member or national from Norway, Iceland, Switzerland and Liechtenstein.
European Work Experience Programme Ltd will find you a suitable job and an accommodation. A representative of E.W.E.P. will be available during your stay to help you and you will get a 24 hours help line service during your stay. The TOTAL fee(费用)for our services is ? 264.63 (394.35 Euros).
Should you require any further information, please contact us:
European Work Experience Programme Ltd
Unit 1, Red Lion Court, Alexandra Road
Hounslow, Middlesex, TW3 1JS
United Kingdom
Tel: 44 208 572 2993
Fax: 44 208 572 1114
E-mail: sales@ewep.com
- 1.
What’s the purpose of writing the text?
- A.To introduce a new programme in England
- B.To attract more students to work in England
- C.To describe the working conditions in England
- D.To make clear the requirements for students working in England
- A.
- 2.
If you apply for the programme, you __________
- A.must be 18 to 26 years’ old
- B.be able to speak at least three languages
- C.must be nationals from the countries mentioned in the text
- D.should have some working experience in a foreign country
- A.
- 3.
You can get in touch with E. W. E. P. Ltd by the following ways EXCEPT by_____
- A.making a telephone call
- B.sending the organization a fax
- C.writing an e-mail to the organization
- D.going there in person by air
- A.
试题分析:文章介绍一个欧洲工作经验的课程,里面包含课程的内容,申请人的要求和联系方式等信息。
1.写作意图题。由最后一段提供的联系方式以及从文章开头一段看出,这是一篇广告,因此其目的应该是吸引更多学生。故选B。
2.细节理解题。根据文章中间部分的各项条件Due to work permit restrictions (限制), European Work Experience Programme Ltd (E.W.E.P) will only select you if you are a European Union Member or national from Norway, Iceland, Switzerland and Liechtenstein. 可知如果要申请这个课程必须是文章提到的国家的人,可知C项正确。
3.细节理解题。文章最后一段的联系方式Tel: 44 208 572 2993, Fax: 44 208 572 1114,E-mail: sales@ewep.com未提到D项,故答案为D项。
考点:考查广告布告类短文
| |||||||||||||||
Answer the following questions by using the four job advertisements A—D from a newspaper.(You may read the questions first.)
| A Restaurant Supervisor Waiting Staff Telephonist The ideal candidates must have relevant experiences gained in a high quality hotel.Please call Personnel on 071 722 7722, or send your CV to:Regents Park Hilton,Lodge Road,London NW87 JT London REGENTS PARK Hilton | B USE YOUR LANGUAGE AND EARN £450—£1200 P.W. We are one of the largest business publishers in Europe and have limited positions for intelligent young people in our London advertisement sales office.Enquiries from German,Spanish and Eastern European speakers especially welcome. Phone on 071 753 4300 |
|
BABY SITTER WANTED For a 9 month old. Artistic/Prof household Notting Hill,3 days per week. Some hours flexibility required. Knowledge German/French advantage not essential 071 221 7375 |
D Planet Hollywood London Join the Stars!Food Servers The biggest and busiest restaurant in London is seeking additional stars for its team of dedicated professionals.If you have experience in high volume restaurants and are looking for a challenge,then come on down for an audition. Interview day is on Friday 6th,May from 12 noon to 7 pm Planet Hollywood is located at 13 Coventry Street,London,Wl |
1.How many advertisements are for waiters?
A.One. B.Two. C.Three. D.Four.
2.According to advertisement B,we can learn that_________.
A.only German,Spanish and Eastern European speakers are needed
B.the job offers £450—£1200 per month
C.the job is open to people of all ages
D.you may call to get more information about the job
3.In advertisement C,the baby sitter should_________.
A.have 9 months'working experience B.speak German or French
C.accept flexible working hours D.come form an artistic household
任务型阅读
某校正在开展课外阅读小组活动Peter, Helen, Catherine, Elizabeth和Jessica想根据自己小组成员的喜好找一篇英语阅读材料。阅读下面某报纸的文章摘要(A, B, C, D, E, F),选出适合他们的文章,并在答题纸上将相应选项的标号涂黑。选项中有一项是多余选项。
1.Peter’s group members are fond of an article which can help them to find something that can both challenge their intelligence and provide entertainment.
2.Helen’s group members are fashionable and fond of advanced technology.They like reading something that can provide them with inspirations in achieving success and changing people’s way of life.
3.Catherine’s group members are athletic and spend a lot of time working out.They are fond of any stories about stars in the sports world.
4.Elizabeth’s group members want to read some articles which can help them keep pace with the trend of fashion.They hope to find in the article some hints on helping improve their appearances.
5.Jessica’s group members are keen on becoming volunteers and therefore are looking for some articles that can increase their chances of being chosen.
【答案】DAECF 【解析】略 【题型】信息匹配 【适用】一般 【标题】20102011学年浙江省嘉兴市第一中学高一下学期期中考试英语卷 【关键字标签】浙江省嘉兴市第一中学,高一期中,英语 【结束】 12【题文】单词拼写(共10小题;每小题0.5分,满分5分) 根据下列句子及所给单词的首字母,在答题卷上按题号写出各单词的正确形式(每空限填一词)。 1. C___________ drove me inside. 2. Fresh air is of great b___________ to our health. 3. It’s important to know your own strengths and w___________. 4.China and Japan have mid-autumn festivals, when people a__________ the moon and in China, enjoy mooncakes 5.Many a child ___________ to death in Africa because of the lack of food last century. 6. At the beginning of the year, farmers usually have a lot of a___________ work to do. 7. The c__________ of some European countries are quite different from ours. 8. Without p___________, you cannot take photos here. 9. He managed to save the d___________ girl, which was praised by many people. 10.The famous “ Oprah Winfrey Show” is b___________ live every Friday on CNN. 【答案】11.Curiosity 12. benefit 13. weaknesses 14. admire 15. starved 16. agricultural 17. customs 18. permission 19. drowning 20.broadcast 【解析】略 【题型】单词拼写 【适用】一般 【标题】20102011学年浙江省嘉兴市第一中学高一下学期期中考试英语卷 【关键字标签】浙江省嘉兴市第一中学,高一期中,英语 【结束】 |