题目内容

【题目】Money is stressful. For the seventh year in a row, the APA’s annual Stress in America survey found that money is the top source of stress for American adults. More than a quarter of Americans say they feel stressed about money most or all of the time. Only 30 percent rate their financial security as high, and more than two-thirds believe that more money would make them happier.People commonly deal with anxiety by avoiding whatever it is that makes them anxious. Unfortunately, if you avoid dealing with your finances, you’ll likely create more financial problems, and more anxiety, in the long term.

Money matters are too important to ignore. Financial inability is linked to money mismanagement and to debt. Debt, in turn, is associated with lower self-confidence, lower productivity and greater stress. Unsurprisingly, research has also linked financial pressure to desperation (绝望).

We develop our beliefs and attitudes about money early in life. Often, we aren’t even consciously aware of what our beliefs are, let alone where we learned them. If you’re dealing with financial avoidance or financial rejection, it can help to think critically about the money beliefs you learned in childhood. Think about what your parents taught you about money. Talk to family members about their money beliefs. Then try to challenge your existing beliefs about money.

Many people feel embarrassed about their debt, ashamed that they let bank statements pile up unread. But that shame keeps you stuck. Try to move past the self-blame so you can take some concrete steps toward financial health.

1What do we learn about American adults from the text?

A. Money causes them the main stress.

B. They care about money most.

C. They need money very much.

D. Their financial security is high.

2What does the author think of avoiding financial stress?

A. It’s understandable. B. It’s harmful.

C. It’s helpful. D. It’s useless.

3According to the text, our money beliefs are developed from .

A. examples of family members B. attitudes of neighborhood

C. experiences of childhood D. influences of parents

4What can people do to get financial health according to the author?

A. Repay their debt. B. Read their bank statements.

C. Overcome their self-blame. D. Challenge existing money beliefs.

【答案】

1A

2B

3C

4C

【解析】通过本文我们知道金钱会给人带来压力,我们对钱的信仰是从童年时后开始发展的为了设法摆脱自责,所以你可以采取一些具体措施来实现财务健康。

1A

细节理解题。根据第一段中More than a quarter of Americans say they feel stressed about money most or all of the time.可知钱引起他们的主要压力。故选A。

2B

推理判断题。根据第一段最后两句People commonly deal with anxiety by avoiding whatever it is that makes them anxious. Unfortunately, if you avoid dealing with your finances, you’ll likely create more financial problems, and more anxiety, in the long term.可知作者认为回避财政压力是有害的。根据句意可知选B。

3C

细节理解题。根据第三段第一句We develop our beliefs and attitudes about money early in life.可知我们对钱的信仰是从童年时后开始发展的。故选C。

4C

细节理解题。根据最后一段最后一句Try to move past the self-blame so you can take some concrete steps toward financial health.可知为了设法摆脱自责所以你可以采取一些具体措施来实现财务健康。根据句意可知选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

No personal success, achievement, or goal, can be realized without self-discipline. 【1】 It is the ability to control ones impulses, emotions, desires and behavior. To possess it is to be able to make the decisions, take the actions, and carry out your plan regardless of the obstacles, discomfort, or difficulties, that may come your way.

How to develop self-discipline? Well explore it together.

· Start with baby steps. No process takes place overnight. 2 So, begin by making the decision to go forward and learning what it takes to get there.

· Learn what motivates you and what your bad triggers are. 3 Sometimes it is very difficult to fight off urges, so know the areas where your resistance is low and how to avoid those situations. Remove the temptations and surround yourself with encouraging items such as motivating slogans and pictures of what you want to achieve.

· Make certain behaviors a routine. Once you have decided whats important to you and which goals to strive for , establish a daily routine that will help you achieve them. 4 They can put you in a negative frame of mind and hinder(阻碍)your self-discipline. A poor attitude can also be a bad habit.

___5___ Michael Jordan has always maintained that his greatness as a basketball player came as much from his willingness to work hard at his craft, as it did his talent. It was his desire through discipline and focus that made him one of the best basketball players ever. If it worked for him, it could certainly work for the rest of us.

A.What is self-discipline?

B. Engage in sports or activities.

C.Get inspiration from those you admire.

D.You can begin by learning about yourself !

E.If you try to do too much at once , you could injure yourself and have a setback.

F.Meanwhile, get rid of some of your bad, self-defeating habits, whatever they may be.

G.It does mean learning how to focus your mind and energies on your goals until they are accomplished.

【题目】阅读理解

Eight days for just ¥12,000

Departure time:May,October 2012

Includes:

● Return flights from 6 China’s airports to Naples

● Return airport to hotel transport

● Seven nights’ accommodation at the 3star Hotel Nice

● Breakfast

● The service of guides

● Government taxes

Join us for a wonderful holiday in one of the Europe’s most wonderful corners—Naples in Italy if you want to have a nice time in a beautiful small quiet place.The ancient Romans called the city “happy land” with attractive coastline,colorful towns,splendid views and the warm Mediterranean Sea.Your best choice for a truly memorable holiday!

Choose between the peaceful traditional villages of Sant’ Agata,setting on a hillside six miles away from Sorrento,or the more lively and wellknown international resort town of Sorrento,with wonderful views over the Bay of Naples.

Breathtaking scenery,famous sights and European restaurants everywhere.From the mysterious Isle of Capri to the hunting ruins of Pompeii,and from the unforgettable “Amalfi Drive” to the delightful resorts(度假胜地) of Positano,Sorrento and Ravello,the area is a feast for the eyes!Join us,and you won’t be disappointed!

Price based on two tourists sharing a double room at the Hotel Nice.A single room,another ¥2,000.A group of ten college students,¥10,000 for each.

Like to know more?Telephone Newmarket Air Holidays Ltd.on:0845 226 7788(All calls charge at local rates).

【1】All the following are included in the price of ¥12,000 EXCEPT________.

A.transport between airport and hotel

B.telephone calls made by tourists

C.the service of guides to tourists

D.a double room for every two tourists

【2】If you don’t like sharing a room with others,you have to pay________.

A.¥12,000 B.¥10,000

C.¥2,000 D.¥14,000

【3】If you like to visit historical sites,which of the following is your best choice?

A.Amalfi. B.Sant’ Agata.

C.Pompeii. D.Sorrento.

【4】Who is the advertisement intended for?

A.Potential tourists. B.College students.

C.Government officers. D Old people

【题目】阅读理解

Finally,I entered the university.Because of my careful savings,I did not have to work during the school years.Then,summer came and it was time to work harder than ever.I continued working as a waitress at night,instructed tennis camps several mornings a week and worked as a secretary for a few hours in the afternoons.I even decided to take a class at a community (社区) college.This class at the community college saved me $650.It was an extremely tiring summer and made me anxious to return to my relatively easy life at the university.

During my second and third years of undergraduate schooling,I decided to work about five hours per week in the campus (校园) admissions office answering phones.This provided a little spending money and kept me from drawing my savings out. The overall situation looked hopeful as I approached my senior year as long as I could make as much money as I had the previous summer.I wanted to go to Israel to study for 3 weeks,but I hesitated in making this decision because it would cost me $1,600 more to get the credits in Israel.About two weeks later my mom called to tell me that I had $1,600 in the bank that I had forgotten about!One of my concerns about this trip was not only the cost,but the loss of time to make money;however,I made as much that summer in the ten weeks when I was at home as I had made during the fourteen weeks when I was at home the summer before.The way everything worked together to make this trip possible was one of the most exciting things that have ever happened to me.

This experience has shaped me in many important ways.The first thing that I learned was the importance of a strong work ethic (道德准则).Working long hours did a lot to develop my character and helped me learn the value of a dollar.It also made me learn how to search for creative ways to settle difficult situations.

【1】Where did the writer probably work parttime before attending the university?

A.In a restaurant.

B.In the tennis camps.

C.In a company.

D.In the campus admissions office.

【2】The writer took a class at a community college mainly because ________.

A.she wanted to save money

B.life there was relatively easy

C.summer time was tiring

D.it was required by the university

【3】The writer’s major concern about the trip to Israel was that ________.

A.her mother would not give her approval

B.she would fail to get credits in Israel

C.a wellpaid summer job would be lost

D.$1,600 couldn’t be drawn out in time

【4】The passage is mainly about how the writer ________.

A.made money on the college campus

B.managed to make full use of her vacation

C.was forced to support herself by her mother

D.was shaped by working parttime through college

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网