题目内容
Hello, everyone! Welcome to Haikou. You are going to stay in Mandarin Hotel, a 5-star hotel. It was built in 1998 and is one of the best hotels in Haikou. It is near Wanlu Garden on Binhai Road. It is 5 minutes’ walk from the seaside and 10 minutes’ ride from the city centre. Buses No. 7 and No. 41 can take you there.
The hotel has large rooms with computers, TV sets and telephones. Hot water is offered (供应) 24 hours. There is a shopping center which is open from 9 am to 22:30 pm. The coffee bar is open at the following time 10:00-23:00. There is a free swimming pool. You can enjoy yourselves there. Hope that you will have a great time during your stay in Haikou.
【小题1】The passage mainly introduces _________ to everyone.
| A.Haikou | B.Mandarin Hotel |
| C.Wanlu Garden | D.Binhai Road |
| A.one of the hotels in Haikou | B.beautiful |
| C.among the best hotels in Haikou | D.A, B and C |
| A.by bus | B.by bike |
| C.on foot | D.by car |
| A.By plane | B.By train |
| C.On buses | D.By bike |
| A.免费的 | B.自由的 | C.有空的 | D.松散的 |
【小题1】B
【小题2】D
【小题3】C
【小题4】C
【小题5】A
解析试题分析:本文介绍了Mandarin旅馆是海口的一个五星级的旅馆,它离海边较近,乘车需要10分钟的路程。
【小题1】细节理解题。根据Welcome to Haikou. You are going to stay in Mandarin Hotel 可知这里主要介绍Mandarin旅馆,故选B。
【小题2】细节理解题。根据It was built in 1998 and is one of the best hotels in Haikou. 可知Mandarin旅馆是海口最好最漂亮的旅馆之一,故选D。
【小题3】细节理解题。根据It is 5 minutes’ walk from the seaside 可知从海边步行走5分钟的时间到达Mandarin旅馆,故选C。
【小题4】细节理解题。根据10 minutes’ ride from the city centre. 可知从市中心坐车用10分钟的时间,故选C。
【小题5】词义猜测题。根据There is a free swimming pool. You can enjoy yourselves there. 可知这里指的是免费的,故选A。
考点:广告类短文阅读。
完型填空:通读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
The Art Festival in our school comes in November. It starts on Monday of November, and lasts(持续)a whole ,so we have no lessons for seven days. This year, it is on November 7. And now we are because we must get ready for it.
The Art Festival show is usually Monday afternoon. At the show, students and teachers sing and dance. And many parents come to the show. This year, our class will dance at the show. is a Uigurian(维吾尔族)dance. We will dance in special .Girls wear long dresses and boys wear special on their heads. We must hard.
And there is also a painting competition(竞赛)for the festival. I my painting can get a prize(奖).
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
This term we have a new teacher of English. His name is Mr Peterson. He comes from Australia, but now he lives in a tall building in Wuxi. He is not very tall and he is thin. He has a round(圆的)face and small blue eyes. He wears glasses and they make him look smart.He has dark(深的)brown hair.
Mr Peterson works very hard. In class, he has many good ideas(想法)to make the class Very interesting. We all 1ike his class. After class, he always encourages us to speak more English. Sometimes, he plays games with us. He is very strong and he can play basketball and football very well. He is good at sports. Sometimes, he plays table tennis with us, but he doesn't play it very well.
Mr Peterson loves living in China very much. He likes lots of things in China. He really loves eating Chinese food. He loves traveling in China, too. He is going to visit Xi'an next month.
【小题1】What does Mr Peterson do? Mr Peterson is _______.
| A.a doctor | B.a teacher |
| C.a farmer | D.a worker |
| A.tall | B.thin |
| C.smart | D.hard—working(勤劳的) |
| A.4 | B.3 | C.2 | D.1 |
| A.阻止 | B.嘲笑 | C.逼迫 | D.鼓励 |
| A.Mr Peterson is a very good English teacher. |
| B.Mr Peterson likes playing computer games. |
| C.Mr Peterson is a very good football player. |
| D.Mr Peterson enjoys his life in China. |
Sometimes
Sometimes I feel lonely,
Like I am by myself with no one there.
When I am that way, I call a friend.
My lonely mood soon disappears.//
Sometimes I feel excited,
Like I have some news I have to share!
My friends open their ears to me.
They always listen, talk and ______..
Sometimes I feel so sad,
Like my world is cold and darkest blue.
At those times my friends let me know
They are with me, standing strong and true.
Sometimes I feel confused,
Like I just don’t know how I should feel.
My friends then help me figure out
What is right and wrong, what’s false and real.
【小题1】The underlined word “lonely” may mean _________.
| A.happy with many friends |
| B.unhappy without any friends |
| C.tired after being with friends |
| D.relaxed with close friends |
| A.hear | B.talk | C.care | D.help |
| A.strong feelings | B.happy memories |
| C.sad moods | D.true friends |
| A.get confused | B.get relaxed |
| C.cheer up | D.get wiser |
| A.what friends are for |
| B.how we develop friendship |
| C.who can be friends |
| D.why “I” can be a true friend |
![]()
【小题1】We may probably read the above material in ______.
| A.a newspaper | B.an English test book |
| C.a city centre report | D.a summer program |
| A.who are very excellent |
| B.who do well in at maths |
| C.whose reading and writing are good |
| D.who have some problems at school |
| A.experienced teacher | B.good example |
| C.young expert | D.naughty boy |
| A.need to call 01222 246900 |
| B.can ask Kip McGrath for help |
| C.have to pay more money |
| D.must wait for a week |
| A.It needs experienced teacher. |
| B.It doesn’t offer us the e-mail dress. |
| C.It can help students a lot in many ways. |
| D.There’s only one centre for the program. |
任务型阅读 请根据短文内容,完成信息记录表,每空一词。
(共10小题;每题1分,共10分)
How to beat sadness
We all have days when we are down, tired and unhappy. That’s OK. You need days like this, or how would you know you are happy? You’ll enjoy your good days even more when you have a few bad days. Even if sadness is a part of life, let’s try to make it small. Here are a few simple ways to help you feel better when you are feeling sad.
1. Stand up straight and this helps your energy flow(流动). When your energy is flowing freely, you can flow too.
2. Smile! It’s easy to do and have good results. This way can not only leave you in a good mood but also bring others a good mood.
3. Listen to music. It can be your favourite music. Some kinds of music work better than others, so try and find out what kind of music works the best for you.
4. Take some “me” time. You can find pleasure in reading a book, watching a sunrise or having a hot bath, or something like that.
5. Exercise. Even something as simple as taking a walk will get your blood flowing. It is a great way to clear your mind of anything that makes you sad.
These ways will cheer you up when you are down, but don’t just use them when you are sad. Try and practice them every day to make them a habit. You will be surprised to learn that these simple ways will keep your sadness away. But if you are in a deep depression(沮丧), go to see a doctor.
Title : How to beat sadness
| Opinions | ● It is OK to feel down, ____【小题1】____ and unhappy. ● It is possible to make sadness a small _____【小题2】___of life. |
| Simple __【小题3】___ to cheer you up | ● Stand up straight so that your ____【小题4】____can flow freely. |
| ●___【小题5】___ at others because it can bring you and others a good mood. | |
| ● Listen to your ____【小题6】____ music because it works the best. | |
| ●___【小题7】___ pleasure in everyday life, such as watching a sunrise. | |
| ● Take a walk and you can clear your ___【小题8】____of sad things. | |
| Suggestions | ● Try to make these simple ways a ___【小题9】____. ● Go to see a ___【小题10】___ when you are in a deep depression. |
Students all around the world think it great to have some money in their pocket. But how much do they get?
In the US, a little pre-school kid may get a dollar or two, but older children get more. A lot of American parents give pocket money to their children, but their children have to do chores.
In Britain, kids in primary school get 4 or 5 pounds each week. When they enter middle school, they get about 9 pounds.
In London, children get 10 pounds every week, children in Scotland get 8 pounds, and children in Wales get the most, about 13.5 pounds! Also, in British, boys get a little more pocket money than girls.
Like kids in the US, British children do chores to earn their pocket money. That’s why British children know a lot about spending money. 7% of them spend less than £1 each week, 22% spend between £1 and £5, and 20% spend over £5 each week. What do they buy with their money? Most of them spend it on sweets, crisps and chocolate.
Some parents may ask the question, the answer is: Of course yes!
If children have some pocket money, they can learn to find out what things cost, save money for things that they want. There are lots of good lessons to learn:
★If you spend it all at once, there is no money until your next “pay day”.
★If you buy the wrong thing, you’ll be more wise next time.
★If you borrow money, you have to pay it back.![]()
根据材料内容选择最佳答案,将其标号填入题前括号内
【小题1】 In Britain, kids in primary school get ______ each month.
| A.4 or 5 | B.9 pounds |
| C.16 or 20 pounds | D.36 pounds |
| A.Children in London | B.Children in Wales |
| C.Children in the US | D.children in China |
A. four B. eleven C. nine C. twenty
【小题4】 According to the passage, most children usually spend pocket money on _______.
| A. | B. | C. | D. |
| A.become more intelligent |
| B.sell them to others |
| C.waiting for next “pay day” |
| D.find some ways to return them |