题目内容
—_________?
—He’s friendly and helpful.
A.What’s he like B.How’s he
C.What’s he D.What does he like
A
【解析】
试题分析:句意:--他的性格如何? –他是友好的和乐于助人的。分析选项:第一项,他的性格如何?第二项,他的身体如何?第三项,他的工作是什么?第四项,他长的什么样?分析:通过答语明确对性格进行提问,因此第一项正确。故选A
考点:考查日常用语的用法。
阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词。(共10小题;每小题1分,计10分)
Everyone has his or her dream school life.My dream school life is perfect(完美的)and colourful.
First of all, the school is very big and beautiful with a lot of trees and flowers.The air is fresh and the ground is clean.Secondly, it is important for me to have a big library which has many books.We can go into the library to read books or look up some information any time.
I hope the teachers are fair(公平的) and have much knowledge(知识).And the classmates are clever and friendly.We can get on well with each other.Then I hope the school has many subjects, such as English, Maths, Chinese, History, Computer Studies, Science, PE and Art.Besides, I hope we can learn French and Japanese.I guess it will be very interesting.
I hope we can get up earlier and go to bed later so that we can have more time to study or take part in some activities.
Finally, I hope I can improve( 提高) all my abilities in such a school.And I can get on well with my classmates and teachers.I’m sure my school life will be perfect and colourful.I believe I will become successful(成功的)in the end.
My dream school life | It is perfect and 1. . |
The school | It is big and beautiful with 2. air and clean ground. |
The library | It is 3. .We can 4. books and look up 5. in it any time. |
The teachers and 6. | The teachers are fair 7. lots of knowledge.The classmates are clever and friendly. |
The subjects | There are English, 8. ,Chinese, History, Computer Studies, Science, PE and Art.It’s 9. to learn 10. and Japanese. |