题目内容

These days, many students like playing 3D games. Do you know what 3D games are like? In most 3D games, game players need to control (控制) a character(人物). The character can be a robot(机器人) or a soldier (士兵). Game players usually use the mouse(鼠标) to make the character move around in his own world. Game players can find things such as food and weapons (武器) to help them go on with the game. The character can go straight, sit down, turn left, turn right or pick up things in the game.
Some 3D games have many levels (等级). The character needs to finish different goals for each level. Game players can play against(对抗) their computers, and sometimes they can play with other players on-line. It's great fun to play 3D games. But playing 3D games for long is not good for our study.
【小题1】In most3D games, game players need to _________.

A.control a character B.find a robot
C.act as a soldier D.control the computer
【小题2】How do game players make the character move around?
A.By using the keyboard B.By using the mouse
C.By telling the directions D.By moving the computer.
【小题3】In the game, the character can _________.
A.go straight and sit down B.turn left and turn right
C.Pick up things D.A, B and C
【小题4】Which of the following is NOT true according to the passage?
A.Some 3D games have many levels.
B.The character needs to finish different goals for each level.
C.Game players can only play against their computers.
D.Game players can go on-line and play with other players together.

【小题1】A
【小题2】B
【小题3】D
【小题4】C

解析试题分析:这篇短文主要介绍了3D网络游戏,详细介绍了这种游戏是如何进行的,并提醒我们过多的玩电脑游戏对学习没有好处。
【小题1】细节理解题。根据短文In most 3D games, game players need to control (控制) a character.的描述可知,玩游戏的人需要控制一个人物。故选A。
【小题2】细节理解题。根据短文Game players usually use the mouse to make the character move around in his own world的描述可知,玩游戏的人通常使用鼠标让里面的人物在他的世界里活动。故选B。
【小题3】细节理解题。根据短文The character can go straight, sit down, turn left, turn right or pick up things in the game的描述可知,游戏里的人物可以直走、坐下、向左向右转、捡东西等。A、B、C都符合短文内容,故选D。
【小题4】细节理解题。根据短文Game players can play against their computers, and sometimes they can play with other players on-line的描述可知,A、B、D的叙述符合短文内容,而玩游戏不仅仅可以和电脑对阵,还可以在线和其他玩游戏的人一起玩。故选C
考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

What is “walk to School?”
Now we are working on a programme of “Walk to School”. We would like as many parents and children as possible to take part, even if in a small way. Children who walk to and from school along with their parents can learn essential(基本的)road safety and life skills.
You can take part by...
■Walking to and from school with your child every day.
■Walking for one or two days during the week.
■Encouraging(鼓励) others to walk, if you already do.
Walking is great!
■Walking is great exercise! A walk is good for your body and can keep you fit.
■You won’t have to waste time looking for a parking site(停车点).
■It’s pollution free.
■It’s a good chance to talk to your children and to meet other parents, too.
Enjoying walking to school!
Here is some advice to help you and your child enjoy walking to school.
■Plan a safe route(路线)together.
■Teach children what a kerb(马路牙子)is and what it means.
■Encourage your child to help you choose the safest places to cross the road.
■Look at and discuss the things you see on your way - especially road signs and what they mean.
Walk to school! Thousands of parents and children take part, could you?
Please go to www.walktoschool. org. uk for more information.
【小题1】By walking to and from school, children can learn _______________.

A.driving skills
B.running skills
C.road safety and life skills
D.knowledge about science
【小题2】What is the first thing to do if you want to enjoy your walking to school?
A.Plan a safe route with your children.
B.Learn what a kerb is and its meaning.
C.Choose the safest places to cross the road.
D.Find road signs and know their meanings.
【小题3】According to the writer, you can learn more about “Walk to School” by ______________.
A.reading a newspaper B.making a phone call
C.going to the Internet D.having a traffic lesson

In England, some food companies across the whole country have been told to carry out urgent (紧急的) tests on all beef products. Do you know why? That’s because some food companies used horsemeat to make beef products.
There are some examples about the horsemeat matter. In January, 2013, in a number of UK supermarkets, frozen(冰冻的) hamburgers were found to have a little horsemeat in them. Some frozen beef products made by food company FINDUS were found to contain horsemeat. All of the beef products made by this company have been removed from sale.
The government said that there’s nothing to suggest any health risk from the products. Food minister David Heath said people should not throw away frozen meat products and carry on eating meat. The government will tell people not to eat meat if the meat is not safe.
Food safety has been an important matter all over the world. More and more countries plan to take some useful measures to ensure the safety of food.
根据以上新闻内容,回答下列问题。
【小题1】 In England, some food companies have been told to ________urgently.

A.stop making beef products
B.test all their beef products
C.test all their products
D.remove all their products from sale
【小题2】What else did some food companies use to make beef products in England according to the passage?
A.Horsemeat. B.Beef. C.Fish. D.Chicken.
【小题3】What should people do with meat products according to David Heath’s suggestions?
A.Send them back to the food companies.
B.Throw them away.
C.Never eat them.
D.Go on eating them.
【小题4】More and more countries plan to take some useful measures to ensure _______________.
A.horsemeat out of products
B.the food safety
C.the test food
D.the food sale

During all this time I never stopped thinking about escape. When I traveled across to the other side of the island, I could see the other islands, and I said to myself, “Perhaps I can get there with a boat. Perhaps I can get back to England one day.”

So I decided to make myself a boat. I cut down a big tree, and then began to make a long hole in it. It was hard work, but about six months later, I had a very fine canoe (独木舟). Next, I had to get it down to the sea. How silly I was! Why didn’t I think before I began work? Of course, the canoe was too heavy. I couldn’t move it! I pulled and pushed and tried everything, but it didn’t move. I was very unhappy for a long time after that.
That happened in my fourth year on the island. In my sixth year I did make myself a smaller canoe, but I did not try to escape in it. The boat was too small for a long journey, and I did not want to die at sea. The island was my home now, not my prison, and I was just happy to be alive. A year or two later, I made myself a second canoe on the other side of the island. I also built myself a second house there, and so I had two homes.
My life was still busy from morning to night. There were always things to do or to make. I learnt to make new clothes for myself from the skins of dead animals. They looked very strange, it is true, but they kept me dry in the rain.
I kept food and tools at both my houses, and also wild goats. There were many goats on the island, and I made fields with high fences to keep them in. They learnt to take food from me, and soon I had goats’ milk to drink every day. I also worked hard in my corn fields. And so many years went by.
【小题1】The purpose of making a canoe on the island was to _____________.

A.escape in it
B.get to the other side of the island[
C.use it for food
D.go around the island
【小题2】To survive, the writer _____________.
A.kept goats for milk
B.made clothes from animal skins
C.worked in the cornfields
D.did all the above
【小题3】Why didn’t the writer use his first canoe?
A.Because it was too small for a long journey.
B.Because it was too heavy to get down to the sea.
C.Because there was something wrong with it.
D.Because the writer was busy building a second house.
【小题4】From the story, we can learn that _____________.
A.the writer tried to make his stay comfortable on the island
B.the writer had nothing to do on the wild island
C.the writer tried to escape in the second canoe, but failed
D.the writer was in prison on the island, losing his freedom

You must have heard of many European cities like Paris, London, Berlin and Rome. What about Copenhagen? It is the capital of Denmark. But do you know another name of it? It is also called " Europe's bicycle capital". In the city, people enjoy a large network of bike paths. Of course, this is a nice, green life.
However, this has caused an unusual problem—bike jams ! And they are becoming regular on some city streets. So, recently, Copenhagen has decided to build bicycle highways !
Then, what will a bicycle highway look like? It is a road with a bike path on either side. The road itself is built for buses and cars only. But each bike path will be built four meters wide! And traffic lights will let bicycles go first. In the future, bike highways will be with bike stops. At the stops, the persons who ride bikes can take a rest and mend bikes. Besides, some bicycle highways will link the suburbs(郊区) with the center of Copenhagen. So, people can travel across Copenhagen by bike quickly and safely.
You may say that the idea of bicycle highways sounds like a dream. But just as a writer once said, "If you will do it, it is no dream. "

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填人题前括号内。
【小题1】Which city is not mentioned in this passage?

A.Rome. B.Paris.
C.Tokyo. D.Berlin.
【小题2】What does the underlined word "link" mean in Chinese?
A.脱离 B.连接 C.尝试 D.破坏
【小题3】What is the unusual problem in Copenhagen?
A.Bike jams. B.Bike paths.
C.Traffic lights. D.Bike highways.
【小题4】Which of the following is NOT true?
A.Bicycle highways can help to build a green life.
B.Bicycles will be allowed to go first on bike paths.
C.Denmark is also called "Europe's bicycle capital".
D.People who ride bikes can have a rest at the bike stops.
【小题5】What is the main topic of this passage?
A.Green life. B.European cities.
C.Buses and cars. D.Bicycle highways.

Climb to the top of the amazing Sydney Harbour Bridge and look down 134 meters at the water below! This 4-hour climbing tour is fantastic! Book your tour now?

Tour includes:
A certificate to prove your climbed the bridge.      
A photo of you and your friends on top of the bridge.
We also offer you :
★Special clothes to protect you from the strong wind.
★A radio to communicate with the tour leader.
★Snacks(for lunch and dinner tours only).
★Prices are in Australian dollars
★Children must be with an adult. At most 2 children per adult.
★For more information, email us at tours@touraustralia.com.

 

 
Morning/Afternoon/Night Tours
 
Lunch /Dinner Tours
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mon.—Fri.
 
Sat.—Sun.
 
Mon.—Sun.
 
From June 1
to August 31
 
Adults
 
$170
 
$190
 
$250
 
Children (10-16)
 
$110
 
$130
 
$190
 
Adults
 
$150
 
$170
 
$230
 
Children (10-16)
 
$90
 
$110
 
$170
 
From September 1
to November 30
 
     
 
【小题1】This is most probably a(n)       
A.invitation B.timetable 
C.notice D.advertisement 
【小题2】What can we learn from the article?
A.Children can join in the tours alone if they are about 10. 
B.It can be quite windy sometimes on the top of the bridge. 
C.Free snacks are offered to the climbers during the tours. 
D.It takes at least 4 hours to climb to the top of the bridge. 
【小题3】Mr. and Mrs. Johnson are going to take their twin daughters (aged 11) to climb the bridge this Sunday morning(June 22). How much do they pay for the tour?
A.$480 B.$560 C.$640 D.$880 

We are in a world full of competition. Our parents compete(竞争)with others in their offices,our brothers and sisters compete with others in their colleges,and we compete with our classmates in school. Many of us give up in the face of competition and will never be successful. ①can‘t,others,why,we,do,better,than .One important reason is that we have no self-confidence(自信)。
In fact,everyone is born equal. You can do what others do. Although your classmates may be better than you in some ways,you may be better than them in other subjects. So everyone has his or her own advantages. Don‘t look at things from a single(单个的)point of view. Try to discover your own advantages,and believe that you can do better than others in those ways.
Competition is not so terrible. Don‘t be afraid of it. And don‘t be afraid of those classmates who are better than you. ②Remember that self-confidence is the first step to success. Believe in yourselves,and you will be successful one day.
任务一Are we living in a world full of competition?
                                                                            
任务二: How can you improve yourself-confidence according to the passage?
                                                                            
任务三:将①处画线部分单词连成一个完整的特殊疑问句。
                                                                            
任务四:将②处画线部分译成中文。
                                                                            
任务五: What‘s the main idea of this passage?
                                                                            

Some countries have a large number of earthquakes. Japan is one of them, while others do not have many, for example, there are few earthquakes in Britain.
There is often a great noise during an earthquake.  The ground vibrates (颤动).Houses fall down. Railways are broken, which causes trains to turn over. Sometimes thousands of people are killed in different ways. About 60,000 were killed in 1783 in the south of Italy. Some people say that earthquakes often happen near volcanoes(火山), but it is not true. The centres of some earthquakes are under the sea. The bottom of the sea suddenly moves. The powerful forces inside the earth break the rocks. The coast is shaken and great waves appear. These waves travel long distances and rush over the land when they reach it, breaking down houses and other buildings. Sometimes they break more buildings than the earthquake itself.
A terrible earthquake happened in Assam, India, in 1986.The land near Shillong suddenly moved 1.5 feet to one side, and then back again. It continued to act like this 20 times a minute.Few buildings could stand what was happening and the great stones flew four feet up into the air. What kind of building stays up best in an earthquake? The Americans carefully studied the results of the earthquake at San Francisco(1906) and believed it best for buildings to be made with concrete(混凝土) walls together by steel frames. Such are the buildings that can't burn or fall easily.
【小题1】The best title of this passage should be       .

A.The Centres of Earthquakes
B.Earthquakes
C.The Loss(损失) Caused by Earthquakes
D.Buildings and Earthquakes
【小题2】Which of the following is NOT true?
A.Trains' turning over is directly caused by the earthquakes.
B.Some earthquakes have their centres under the sea.
C.It isn't certain that earthquakes happen near volcanoes.
D.Buildings with concrete walls are better against earth quakes.
【小题3】Earthquakes often happen       .
A.near volcanoes B.in Japan
C.in Britain D.Both A and B
【小题4】      make(s) more loss than the earthquake itself.
A.Nothing
B.Volcanoes
C.Forces inside the earth
D.Terrible waves by the earthquake
【小题5】When an earthquake happens,      can be heard.
A.trains B.thousands of people
C.a great noise D.the powerful forces

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网