题目内容

【题目】阅读短文,判断正误,对的用T表示,错误的用F表示。

My name is Liu Gang. This is our classroom. We have twenty boys and twenty-three girls. Peter is my good friend. He is tall. His nose and eyes are big, but his mouth is small. Lily is his cousin. Her eyes are blue, and her hair is yellow. She is cute. They are twelve years old. Look, this is our English teacher, Miss Yang. She is beautiful. She is thin and short. Her hair is very long. She loves us very much. And we love her, too.

1There are twenty girls in the classroom. _____

2Peter is twelve years old. _____

3Lily's hair is yellow. _____

4Peter's mouth and nose are big. _____

5Miss Yang is tall and thin. _____

【答案】

1F

2T

3T

4F

5F

【解析】

1根据短文中We have twenty boys and twenty-three girls.可知此句是错误的,故答案为F

2根据短文中They are twelve years old.可知此句是正确的,故答案为T

3根据短文中Her eyes are blue, and her hair is yellow.可知此句是正确的,故答案为T

4根据短文中His nose and eyes are big, but his mouth is small.可知此句是错误的,故答案为F

5根据短文中She is beautiful. She is thin and short.可知此句是错误的,故答案为F

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网