题目内容

【题目】阅读短文,并用英语回答下列问题。

There is a cat in the forest. The cat’s name is Betty. Betty is three years old. One day she went to visit her grandmother. But she was lost. She met an old bird. She said, “excuse me, can you help me? I’m lost.” The old bird flew away. The dog appeared and said, “I can help you.” The dog then said, “go straight and turn left at the tree. Your grandmother’s house is there.” Betty said, “Thank you.” The dog said, “You’re welcome!” Betty happily ran to her grandmother’s house.

1What’s the name of the cat?

__________________________________

2How old is the cat?

__________________________________

3Who helped the cat?

__________________________________

4How should the cat go to grandma’s house?

__________________________________

【答案】

1Betty

2Three years old.

3The dog.

4Go straight and turn left at the tree.

【解析】

1问句:猫的名字是什么?由句子The cat’s name is Betty.可知名字是Betty,故答案为Betty

2问句:猫多大了?由句子Betty is three years old.可知Betty三岁了,故答案为Three years old.

3问句:谁帮助了猫?由句子The dog appeared and said, “I can help you.”可知狗帮助了猫,故答案为The dog.

4问句:猫应该怎么样去奶奶的家?由句子go straight and turn left at the tree.可知要直走,左转,故答案为Go straight and turn left at the tree.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网