题目内容
【题目】阅读理解,选答案。
Miss Tailor is a primary school teacher. All the students like her very much. Today is November 1st. In the evening, Miss Tailor gets two letters. One is a birthday card. It’s from her student, Jack. It is a big surprise, because her birthday is the next month. The second letter is also from Jack. It says: “Dear Miss Tailor, I’m sorry for the birthday card. It is a mistake. Please don’t read the card until next month.”
1.( )Miss Tailor’s birthday is in ______. A. November B. December
2.( )The birthday card is for ________. A. Miss Tailor B. Jack
3.( )Miss Tailor is a ____________. A. student B. teacher
4.( )The two letters are from _________. A. Jack B. Miss Tailor
5.( )Miss Tailor gets the letters ______. A. in the morning B. in the evening
【答案】
1.B
2.A
3.B
4.A
5.B
【解析】短文写了学生Jack错误地提前一个月给老师Tailor小姐寄了生日卡片的故事。
1.根据Today is November 1st. ... because her birthday is the next month. 可知Miss Tailor的生日是在十二月,故本题选B。
2.根据Miss Tailor gets two letters. One is a birthday card. 可知生日卡是给Miss Tailor的,故本题选A。
3.根据Miss Tailor is a primary school teacher. 可知Miss Tailor是一名老师,故本题选B。
4.根据It’s from her student, Jack. The second letter is also from Jack. 可知两封信都是来自Jack的,故本题选A。
5.根据In the evening, Miss Tailor gets two letters. 可知本题选B。
【题目】选词填空。
A. enough B. lady C. interviewer D. different E. ago |
(1)The life is in China now.
(2)My grandparents didn't have food then.
(3)This old is my grandma.
(4)Johns uncle is an .
(5)My father went to Beijing five days .