题目内容

【题目】根据短文内容选择正确答案。

Hi , I’m Sandy . I am a nurse . I’m active and pretty .Every day I go to work at 7:50 in the morning. Then I go home at about 5:00 in the afternoon. On Monday and Wednesday evening,I read books . On Thursday and Friday evening ,I have English class . Sometimes I watch TV .On the weekend, I often go shopping with my friend . On Sunday , I usually play sports . But not this Sunday . Because the weather report says it’s going to rain ! So, I will listen to music at home this Sunday.

( ) 1. Sandy is a ________ .

A. nurse B. doctor

( ) 2. -What is she like ?

-________________.

A. She is active and pretty . B. She is quiet and nice.

( ) 3. -When does she have English class?

-________________.

A.In the evening B. In the morning

( ) 4. Does Sandy like to do sports ?

-________________.

A. Yes , she does . B. No , she doesn’t

( ) 5. This Sunday, Sandy is going to ________ .

A. read books . B. listen to music.

【答案】1. A 2.A 3. A 4. A 5.B

解析

1. 根据原文Hi , I’m Sandy . I am a nurse . 可以判断本题选择A选项。

2. 问句句意:她长得什么样?根据原文 I’m active and pretty. 可以判断本题选择A选项。

3. 问句句意:她什么时候上英语课?根据原文On Thursday and Friday evening ,I have English class . 可以判断本题选择A选项。

4. 问句句意:Sandy喜欢做体育运动吗?根据原文On Sunday , I usually play sports .可以判断本题选择A选项。

5.根据原文 So, I will listen to music at home this Sunday.判断本题选择B选项。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网