题目内容
【题目】根据短文内容判断正(T)误(F)。
When I was a child, I liked people with blue eyes. I had a few dolls, and I always made their eyes blue. Time went quickly. Soon I was not a child any more. I finished my studies and I was 20. I liked to drive my father’s old car. Once I went to a town nearby. I was busy that day and parked my car near the office. In a few minutes I came back and a young policeman was waiting for me near my car. I was not happy to see him because I knew I did something wrong. I gave him a few pounds for the fine(罚款)and just then I saw his beautiful blue eyes. I said to him, “Your eyes are so nice.” He smiled and said goodbye to me.In the evening he telephoned me and we went to the cinema. And now we are married and we now live together happily.
1. The writer made her dolls’eyes blue because she was a child.
2. “I was not a child any more.” means she grew up.
3. A young policeman was waiting for her for dinner.
4. The policeman telephoned her because he wanted to use her car.
5. The writer’s story had a happy ending.
【答案】1. F
2. T
3. F
4. F
5. T
【解析】略