题目内容

【题目】阅读理解。阅读短文判断正误,正确的写 T,错误的写 F

Helen usually gets up very early in the morning. She often goes to school at about half past seven. She has her first lesson at eight five. She doesn’t go home at noon. She has lunch at a quarter to eleven at school. After lunch, she has a rest for half an hour. Then she plays games with her classmates. Classes are over at half past four. Helen goes home with her friends at about five. At six thirty, she has supper with her parents. She goes to bed at half past nine. That’s Helen’s day.

1Helen usually gets up late in the morning. ________

2The first lesson begins at about half past seven.________

3Helen has lunch at home. ________

4Helen has supper with her friends at about five. ________

5Helen goes to bed at nine thirty. ________

【答案】

1F

2F

3F

4F

5T

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网