题目内容

【题目】根据短文理解,判断正误。对的写正确,错的写错误。

Hello, children. We are Mocky, Ann, Ken and Uncle Booky. Welcome to our English Wonderland! (欢迎来到我们的英语乐园!)

Hi, I'm Mocky. I'm a monkey. Ann is a student. Ken is also a student. Ann and Ken's house is near their school. They walk to school together. A library is between the school and the house. Ken and Ann read books in the library. They like reading.

Hi, I'm Uncle Booky. Today is my birthday. We have a party. Look, Mocky is wearing a good cap. Ann is wearing a red dress. Ken is wearing a white shirt and blue jeans. I'm wearing my favorite tie. We are happy. We are going to the swimming pool. Goodbye, children!(1)Ann and Ken are students.(2)Ann and Ken's school is near a swimming pool.(3)Ken likes reading, but Ann doesn't like reading.(4)It's Uncle Booky's birthday today.(5)Ken is wearing a blue shirt and white jeans on Uncle Booky's birthday party.

【答案】(1)1

(2)1

(3)0

(4)1

(5)0

【解析】这篇文章描述了英语乐园学校的主人翁们。请仔细阅读题目,找出关键字,再与文章内容进行比较,找出答案。

(1)关键词是Ann and Ken,由文中Ann is a student. Ken is also a student.可知题目与文中内容相符合,故正确。

(2)关键词是near a swimming pool,由文中We are going to the swimming pool.可推测出游泳池在学校附近,故正确。

(3)关键词是reading,由文中Ken and Ann read books in the library. They like reading.可知题目与文中内容不符合,故错误。

(4)关键词是Uncle Booky's birthday ,由文中I'm Uncle Booky. Today is my birthday可知题目与文中内容相符合,故正确。

(5)关键词是 a blue shirt and white jeans,由文中Ken is wearing a white shirt and blue jeans可知题目与文中内容不符合,故错误。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网