题目内容

【题目】阅读理解,判断对错。

Bill got up at 7: 00. He brushed his teeth, then he had breakfast at 7: 20. He walked to school at 7: 40. His friends and he played a game after school. He didn't win, but he was also very happy. He went back at 5: 30. It was time for dinner.(1)Bill didn't brush his teeth.(2)Bill had breakfast at 7:40.(3)Bill went to school on foot.(4)Bill won the game, so he was very happy.(5)Bill went back after dinner.

【答案】 (1)0

(2)0

(3)1

(4)0

(5)0

【解析】分析:(1)短文第二句说Bill 有刷牙,所以判断句是错的。

(2)由had breakfast at 7:20可知答案是错误的。

(3)在句子中说Bill 是walked to school,而walk= go to on foot,所以答案是正确的。

(4)短文倒数第三句说Bill didn't win,所以答案是错误的。

(5)由文中最后两句可知Bill是回家吃晚饭,而不是晚饭后才回家,所以答案是错误的。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网