题目内容

【题目】阅读短文,判断正误,对的用T,错的用F。

Last Saturday, it was sunny. In the morning, I got up at six o’clock, then I brushed my teeth, washed my face. I was too hungry, I looked for my breakfast. To my surprised, I didn’t find anything to eat. I had to cook by myself. At about 8 o’clock, I went to Jim’s home. Many students were there. We played soccer. Some of us watched TV. But It was boring. At last, we went to the park. We rode our bikes and flew kites. We had a lot of fun.

( ) 1.I got up at 7:00 in the morning last Sunday.

( ) 2. I cooked by myself last Sunday.

( ) 3. I didn’t eat breakfast last Sunday.

( ) 4. I didn’t go to Jim’s home.

( ) 5. We flew kites last Sunday.

【答案】1. F 2. T 3. F 4. F 5. T

1. 根据In the morning, I got up at six oclock,可知,答案是F。

2. 根据I had to cook by myself.可知,答案是T。

3. 根据I had to cook by myself.可知我吃早饭了,答案是F

4. 根据I went to Jims home.可知,答案是T。

5. 根据We rode our bikes and flew kites。可知,答案是T。

【解析】略

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网