题目内容

【题目】根据短文判断下列句子是否正确,正确(正确)错误(错误)

A French student goes to London for his holiday. He knows a little English, but he can't speak it well. One day, he goes to a restaurant. He wants to have some eggs, but he can't remember the English word of “egg”. He looks around and sees a picture of a chick. He shows the picture to the waiter. “What do you call chickens before they're bore?” “Eggs, sir.” “Very well,” says the French student. “Bring me two eggs and a cup of tea, please.”

(1)A French student goes to London for studying.

(2)The French student can speak English well.

(3)One day, the French student goes to a shop.

(4)The student wants to eat eggs.

(5)The student like the picture of a chick.

【答案】(1[object Object]

2[object Object]

3[object Object]

4[object Object]

5[object Object]

【解析】本文大意是:一个法国学生假期去了伦敦。他懂一点英语,但是说得不好。一天,他去了饭店。他想吃些鸡蛋,但是想不起egg这个词了。他向四周望,看到了一只小鸡。他把这个图给服务员看。你怎么称呼鸡出生之前?”“鸡蛋,先生。”“非常好。法国学生说。请给我两个鸡蛋和一杯茶,谢谢。据此可知(1)错误(2) 错误(3)错误(4)正确(5)错误。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网