题目内容

【题目】根据短文内容,判断下列句子正误。正确的打“√”,错误的打“×”。

Bob Pearson is an old man. He has two big houses and a new car. He has no wife, but he is a father of four children. He has two sons and two daughters. One son is from England. His name is Bill. The other son is from America. His name is Mike. One of his daughters is from China. Her name is Lanlan. The other one is from Japan. Her name is Nikon.

Bob Pearson is not the childrens real father, but he loves them very much. The children love their father, too. Bob Pearson has many toys for the children. He gives different toys to different children. The boys play with toy cars. The girls play with dolls and toy animals. Bob Pearson is the childrens father, and he is their good friend, too.

1Bob Pearson has six children. _______

2Bob Pearson is a nice young man. _______

3Nikon is a Japanese girl. _______

4Bill and Mike are from England. _______

5Nikon and Lanlan like toy animals. _______

【答案】

1 ×

2 ×

3

4 ×

5

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网