题目内容

【题目】短文,判断正(T)误(F)。(10分)

My friend, Jack works hard in a factory during the weekdays. At the weekends he always does different things. On Saturdays he goes fishing and on Sundays he goes to a village with his family by car. His uncle and aunt have a farm there. It isn’t a big onebut there’s always much to do on the farm. The children helpthem with the animals and give them theirfood. Jack and his wife help them in the fields. At the end of the day, they are all tired and Jack’s aunt givethem abig meal.

( ) Jack works hard in a factory on weekdays.

( ) I usually does different things on the weekend.

( ) Jack’s uncle and aunt live in the village.

( ) Jack goes fishing and to a village with his family.

( ) Jack’s aunt’s farmis big.

【答案】TFTFF

【解析】

思路分析:本题应该先整体的通读文段,然后再通读试题问句,根据具体问句从文章中得出答案。

名师解析:

Jack works hard in a factory during the weekdays.可知本题是正确的,故填T

At the weekends he always does different things.可知是heJack,而不是I ,故填F

on Sundays he goes to a village with his family by car.His uncle and aunt have a farm there.可知本题是正确的,故填T

On Saturdays he goes fishing and on Sundays he goes to a village with his family by car.可知这两件事不是在同一在完成的,故本题是错误的,填F

It isn’t a big one.可知农场并不大,故填F

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网