题目内容

【题目】阅读理解。

Look at my new house. It's big and nice. The doors are blue and the walls are white. There are two bedrooms. The big one is for my parents and the small one is for me. Near the big bedroom, there's a bathroom. Near the bathroom, there is a large living room. Can you see the sofa in it? It's red. I like it. The kitchen and the study are not big but they are very nice. In the study, there's a computer on the desk and a bookcase near the desk. There are a lot of books on the bookcase. There isn't a garden in my house. But there are some tall trees and pretty flowers behind the house. I like my house very much.

阅读短文,判断正(T)误(F)。

1The new house is big but not nice._____

2There’s a bathroom near my bedroom._____

3There’s a red sofa in the living room._____

4We have a big kitchen in our house._____

5There are some trees and flowers behind the house._____

【答案】

1F

2F

3T

4F

5T

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网