题目内容

【题目】阅读短文,选择正确的答案。

Dear Mary,

How are you?

I went to the River Thames with my parents. We saw a very big wheel near the river. My dad said it was the London Eye. It was exciting. We saw everything from the London Eye. And we went to Big Ben, too. It was very big. I will buy a little Big Ben for you.

See you soon.

Zhang Liang

1Zhang Liang went to the River Thames with his ________. ( )

A.uncleB.friendsC.parents

2The big wheel is _________. ( )

A.Big BenB.the London EyeC.a big bike

3Zhang Liang will buy Mary _________. ( )

A.a bookB.a penC.a little Big Ben

4The London Eye was ________. ( )

A.not goodB.smallC.exciting

5The letter is _________. ( )

A.from Zhang Liang to Mary

B.from Mary to Zhang Liang

C.from Zhang Liang to his father

【答案】

1C

2B

3C

4C

5A

【解析】

本题主要讲了张亮去伦敦旅游,去了哪,做了什么。

1句意:张亮和______一起去泰晤士河。根据“I went to the River Thames with my parents.”可知张亮和他的父母去的,A是叔叔,B是朋友,C是父母。故选C

2句意:大轮子是______。根据“We saw a very big wheel near the river. My dad said it was the London Eye.”可知大轮子是伦敦眼,A是大本钟,B是伦敦眼,C是一个大自行车。故选B

3句意:张亮将要给玛丽买______。根据“I will buy a little Big Ben for you.”可知张亮要给玛丽买一个小的大本钟,A是一本书,B是一支钢笔,C是一个小的大本钟。故选C

4句意:伦敦眼是_____。根据“It was exciting.”可知伦敦眼让人兴奋,A是不太好,B是小的,C是让人兴奋的。故选C

5句意:这封信是_______。根据开头和结尾可知这封信是张亮写给玛丽的。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】北京的导游向Tom一家介绍故宫博物馆以及相关信息,选择正确的选项。10%
Welcome to Beijing.You can take the No.82 bus to the Tian'anmen Square or you can go by subway.The Tian'anmen Square is on the West Chang'an Street.It's near Zhongshan Park.Go straight, you can see the Palace Museum on the right.After going around the Palace Museum, you can turn left.And you will see Beihai Park.
◆Opening time of Palace Museum:April 1st—Oct.31st Friday 8:30 a.m.—5:00 p.m.
Nov.1st—Mar. 31st 9:00 a.m.—5:30 p.m.
◆Tickets(门票)of Palace Museum:April 1st—Oct.31st Adult:¥60
Nov.1st—Mar.31st Adult:¥40
youth ages 6-18 years old:Half Price
children 6 years old or younger:¥0
children under 1.2 meters:¥0
◆You can also watch animal show in the Palace Museum.You can also enjoy Gourmet Festival.There are many delicious food and drinks.The fruits are big and juicy.The sea food is fresh and various.The meat is roast.You can eat and drink.
(1)They can go to Tian'an men Square
A.by the No.80 bus
B.by subway
C.by the No.28 bus
(2)The right sentence (句子) is
A.Palace Museum is on the left of Beihai Park.
B.Zhongshan Park is far from the West Chang'an Street.
C.Zhonqshan Park is near the Tian'an Men Square.
(3)They can visit the Palace Museum aton Nov.24th.
A.6:00 p.m.
B.8:35 a.m.
C.10.a.m.
(4)Tom is 12 years old.He and his parents are going to the Palace Museum on February 7.Their tickets will be
A.150yuan
B.100 yuan
C.80yuan
(5)The Gourmet Festival means
A.美食节
B.展览节
C.音乐节

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网