题目内容

【题目】Read and choose.阅读短文,根据短文内容回答问题。

This is my father’s study. The study is very big and bright. There are three big bookshelves (书架) in it. On the bookshelves, there are many books. Most of them are my father’s. Some are mine. There is a sofa beside the window. It is big and soft. Father often sits on the sofa and reads books in the morning. Can you see a big desk in the photo? There is a computer on the desk too. My father usually works on the computer in the afternoon. Beside the computer, there is a bottle. It is always full of flowers. My mother puts fresh (新鲜的) flowers in the bottle every day because my father likes flowers. I like my father’s study. How about you?

1Whose study is it?

_______________________________________________

2How is the study?

_______________________________________________

3How many bookshelves are there in the study?

_______________________________________________

4Where is the sofa?

_______________________________________________

5Is the bottle always full of flowers?

_______________________________________________

【答案】

1It’s my father’s.

2It’s very big and bright.

3There are three.

4It’s beside window.

5Yes, it is.

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网