题目内容

【题目】阅读理解,根据短文内容,判断正(T)误(F).(8分)

On Sunday, Tom usually gets up at 9 o’clock. Today, Tom got up at six, because he would go to a picnic with his parents. But it was raining, so they couldn’t go to the picnic in the park. Tom went to the kitchen and said to his mum, “We can’t have a picnic.” Mum said, “Wait a minute.” Then, Mum took out the food, a fan and a recorder. “It’s just like in the park, a cool wind and the bird’s singing.” Mum said.

(1)Tom got up at six today because he would have a picnic.

(2)It was raining and Tom couldn’t go to the picnic.

(3)Tom’s family had a picnic at home.

(4)There was birds’ singing at Tom’s home.

【答案】(1)T (2)T (3)T (4)F

【解析】

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网