题目内容

【题目】阅读理解。阅读短文判断正(T)误(F)。

A dove is a bird. You may have seen doves. Some doves are white and some are grey. They like corn. They don't like meat. A dove likes to live in a bird-house. Many people like doves. They make a home for their doves near a window. Doves fly out of their houses in the day. They come back home in the evening. Doves can fly long hours. So sometimes people take them far away. They tie a letter to the dove's leg. Then the dove can take the letter home. How interesting! Do you like doves now

(1) Doves like to eat meat. ( )

(2) A dove likes to live in a bird-house. ( )

(3) Doves usually go out in the day. ( )

(4) They come back home in the morning. ( )

(5) Doves can take the letter home. ( )

【答案】(1)F(2)T(3)T(4)F(5)T

【解析】

(1)由句子 They don't like meat.可知。

(2)由句子 A dove likes to live in a bird-house.可知。

(3)由句子 Doves fly out of their houses in the day.可知。

(4)由句子 They come back home in the evening.可知。

(5)由句子 Then the dove can take the letter home.可知。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网