题目内容

【题目】阅读短文,完成下列各题。

Hello, I'm Lucy. I'm ten. This is my big family. The old man is my grandpa. He is tall. His favourite food is vegetables. The old woman is my grandma. She is short. The tall and thin man is my father. He is a good teacher. He likes bananas very much. The beautiful woman is my mother. Her hair is very long. She likes strawberries and apples. I like strawberries, too. The little boy is my brother. He is under the desk. He likes his toy cars. How many people(人) are there in my family?

1根据短文内容圈出Lucy一家的照片。________

A.     B.     C.

2根据短文内容完成下列表格。

grandpa

old, tall

/

grandma

1._____________

/

father

2._____________

bananas

3._____________

becutiful, long hair

4._____________

brother

5._____________

6._____________

7._____________

ten years old

8._____________

【答案】

1C

2 old, short tall, thin mother strawberries, apples little toy cars Lucy strawberries

【解析】

1根据文章内容可知,Lucy一家有有爷爷,奶奶,爸爸,妈妈,Lucy和弟弟。共6人,图C符合,故选C

21. 根据The old woman is my grandma. She is short.可知奶奶是老的和矮的,故答案为oldshort

2. 根据The tall and thin man is my father.可知爸爸是高的和瘦的,故答案为tallthin

3. 根据The beautiful woman is my mother.可知漂亮的是妈妈,故答案为mother

4. 根据She likes strawberries and apples.可知妈妈喜欢草莓和苹果,故答案为strawberries apples

5. 根据The little boy is my brother.可知弟弟是小的,故答案为little

6. 根据He likes his toy cars.可知弟弟喜欢玩具汽车,故答案为toy cars

7. 根据Hello, I'm Lucy. I'm ten.可知10岁的是路西,故答案为Lucy

8. 根据I like strawberries, too.可知路西喜欢吃草莓,故答案为strawberries

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网