题目内容

【题目】阅读短文,判断正(T)误(F)。

American children love watching TV. Some of them spend six hours a day at school and four to six hours a day in front of the television set. Some of them even watch for eight hours or more on Sundays. Televisions are liked books or films. A child can learn bad things and good things from TV. Some shows help children learn to do a lot of housework, just like gardening, cooking and cleaning. But some programs are not good for children. So parents must help them to choose the right ones to enjoy.

( ) 1.Some American children spend about eight hours on TV in their holidays.

( ) 2. Children can't learn anything from TV.

( ) 3. Some programs help children learn how to make delicious food.

( ) 4. Children need parents' help to choose good programs.

( ) 5. All the TV shows are good for children.

答案1. T 2. F 3. T 4. T 5. F

解析1. 根据短文第三句“Some of them even watch for eight hours or more on Sundays.”可知。

2. 根据短文第五句“A child can learn bad things and good things from TV.”可知。

3. 根据短文第六句“Some shows help children learn to do a lot of housework, just like gardening, cooking and cleaning.”可知。

4. 根据短文最后一句“So parents must help them to choose the right ones to enjoy.”可知。

5. 根据短文第五句“A child can learn bad things and good things from TV.”可知。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网