题目内容

【题目】读短文,判断正()(×)

Today is Sunday, September the tenth. It is cool and windy. We don’t go to school. My friends, Li Hong and Wang Tao, come to my home. They live far from my house. So they ride bikes. We do our homework in the morning. We all work hard. We have lunch at twelve o’clock. In the afternoon, I like to play computer games. Li Hong likes to play with toys. Wang Tao likes to read a book. Today we are very happy.

1Today is Teachers’ Day. ____

2They go to the park. ____

3They come to my house by bike. ____

4They have lunch at 12:00. ____

5Li Hong reads a book in the afternoon. ____

【答案】

1

2×

3

4

5×

【解析】

1

2

3

4

5

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网