题目内容
【题目】阅读理解。
Christmas is a popular holiday in Western countries. People always buy presents and give them to their children and their friends. Children always like to get up early to find the presents in the stocking or under the Christmas trees on Christmas Day.
Peter wakes up at six twenty on Christmas Day. He quickly puts on his new clothes and looks for his present in the stocking. He finds a lovely toy dog in it. Then he runs down to the first floor and he sees a box under the Christmas tree. He opens the box. There’s a pretty dress in it. It’s his sister Nancy’s present.
Peter looks around, and finally he sees another box for him under the tree.
根据短文内容判断句子与短文内容是否相符,相符的写T,不相符的写F。
【1】Christmas is a popular holiday in China. (______)
【2】Peter gets up at twenty to six. (______)
【3】The pretty dress is for Peter’s sister. (______)
【4】Peter gets one Christmas present. (______)
【5】Peter and his sister are very happy. (______)
【答案】
【1】F
【2】F
【3】T
【4】F
【5】T
【解析】
【1】略
【2】略
【3】略
【4】略
【5】略