题目内容

【题目】读短文,判断所给句子是否与短文一致。

Hello! My name is Benny. I’m lovely. I’m white. I have a big head. My head is round. I have two big eyes. They are red. I have small nose and a small mouth. My ears are not small. They are very long. They are on my head. I have four legs. They are strong. So I can run fast. I have a nice home. It’s in a small cave. It’s very clean. I have some friends. They live in the hill. They are Little Deer, Little Panda, Little Monkey and Little Fox. We are pupils of Animal School. Mrs Bear is our teacher. We love her.

She’s Benny.

Her head is big and round.

Her nose is big, her mouth is small.

She has long ears and a short tail.

Her home is nice and clean.

Her friends live in the cave.

She is a pupil of Animal School.

Mr. Bear is their teacher.

Her eyes are black.

Benny is a white rabbit.

【答案】TTFTTFTFFT

【解析】略

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网