题目内容

【题目】阅读短文,完成下列句子。(5)

Look at me. I'm tall and strong. I look quiet. I have short black hair and a round face. My eyes are big and my mouth is smal1 I look like my father. I have many hobbies. I like sports. My favourite sport is playing footbal1I often play football with my classmates. I like animals, too. My favourite animal is dogs. Dogs are our friends. I can sing and dance. I like Chinese food. I like eating beef and fish best. I'm a good student. I like Chinese, English, math, music, science and so on. I'm good at English and math. I have so many friends. I like them very much. This is me, a happy boy.

1What's the boy like? He is and .

2He has black hair and a face.

3His eyes are and his mouth is .

4He looks like his .

5His favourite sport is .

6He often with his classmates.

7His favourite animal is .

8He likes eating and best.

9He likes , , , and class.

10He is good at and .

【答案】1tall; strong

2short ; round

3big ; small

4father

5football

6plays; football

7dogs

8beef; fish

9Chinese,English,math,music

10Englishmath.

【解析】

1由句子 I'm tall and strong可知。

2由句子 I have short black hair and a round可知。

3由句子 My eyes are big and my mouth is smal1)可知。

4)由句子 I look like my father. 可知。

5)由句子 My favourite sport is playing footbal1)可知

6)由句子 I often play football with my ciassmates. 可知

7)由句Dogs are our friends。可知。

8)由句子 I like eating beef and fish best.可知

9)由句子 I like Chinese, English, math, music, science and so on.可知。

10由句子 I'm good at English and math.可知。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网