题目内容

【题目】阅读短文,判断正误。对的写正确,错的写错误。
My name is Sue. I have an elder brother called Daniel. We get up early every morning. I have to make the bed before I go to school. My brother has to help Mom make breakfast. We have a goldfish and we have to feed the fish every day, but sometimes we forget. After school Daniel has to water the plants. On Saturday I usually have to clean my room. On Sundays we often go to the movies and don’t do any chores.
(1)We get up late every morning.
(2)I have to help Mom make breakfast.
(3)We have to feed the fish every day.
(4)We have to water the plants every day.
(5)We don’t do any chores on Sunday.

【答案】
(1)0
(2)0
(3)1
(4)0
(5)1
【解析】请仔细阅读题目,找出关键字,再与文章内容进行比较,找出答案。
(1) 通过文章中的“We get up early every morning.”可以知道这道题目是错误的。
(2) 通过文章中的“My brother has to help Mom make breakfast.”可以知道这道题目是错误的。
(3) 通过文章中的“We have a goldfish and we have to feed the fish every day”可以知道这道题目是正确的。
(4) 通过文章中的“After school Daniel has to water the plants.”可以知道这道题目是错误的。
(5) 通过文章中的“On Sundays we often go to the movies and don’t do any chores.”可以知道这道题目是正确的。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网