题目内容
【题目】根据所听短文,判断正误,对的写T,错的写F。(10分)
( ) (1) There are five people in Wang Feng’s family .
( ) (2) Wang Feng’s father doesn’t like growing flowers .
( ) (3) Wang Feng’s mother likes going shopping.
( ) (4) Wang Feng and his brother like reading magazines .
( ) (5) They are not very happy .
【答案】F F T F F
【解析】There are four people in Wang Feng’s family . Father, Mother, brother and Wang Feng. They have some hobbies . His father likes growing flowers .His flowers are beautiful . His mother likes going shopping .She usually goes to the supermarket on Saturday and Sundays. Sometimes she also cooks nice food for the others. Wang Feng and his brother like reading storybooks .They often tell stories to their parents .They are very happy .
练习册系列答案
相关题目