题目内容

【题目】The Bowler family had a very unusual experience this year. It was one of more than 400 families who applied to 1900 house, a reality TV show which took a typical family back a hundred years to see how people lived in the days before the internet, computer games and even electricity.

The Bowler family spent three months in a London home without a telephone, computers, TV, or fast food. The bowlers wore clothes from 1900, ate only food available in England at that time, and cooked their meals on a single stove. Paul Bowler still went to work every day in a then uniform. The children changed their clothes on the way to and from school and their classmates didn’t know about their unusual home life. Joyce stayed at home, cooking and cleaning like a typical housewife of the time, though everything took three times as long.

So does Joyce think that people’s lives were better in the old days?

“I think people in the old days had just as many troubles and worries,” Joyce said. “And I don’t think their life was better or worse, there were lots of things back then that I’m happy I don’t have to deal with nowadays, but on the other hand life was simpler.” “We had a lot more time with our family, and it was hard being nice to each other all the time,” eleven-year-old Hilary said.

So what did the Bowler family miss most about modern life while living in the 1900 house?

Paul, 39: “telephone and a hot shower”

Joyce, 44: “a quick cup of tea from a kettle you could just turn on”

Hilary, 11: “rock CD”

Joseph, 9: “hamburger and computer games”

【1】While the Bowler family was living in 1900 house, ________.

A. the two children wore the then clothes for school

B. they prepared their meals together on a stove

C. they ate simple foods they had never seen

D. the mother spent more time on housework

【2】According to Paragraph 4, what’s Joyce’s opinion about life in 1900?

A. Life was simpler but worse than it is now.

B. There were things she liked and disliked.

C. The family had more time to stay together.

D. There were fewer problems for the family.

【3】What would Hilary expect most from modern life in the three months?

A. To make phone calls.B. To listen to music.

C. To chat on the Internet.D. To play computer games.

【答案】

【1】D

【2】B

【3】B

【解析】

试题分析:本文介绍The Bowler family的一次特殊的经历,过三个月1900年的生活,他们享受那时的生活吗?他们怀念现代生活中的什么呢?文中都有介绍。

【1】D 细节理解题。根据第二段最后一句Joyce stayed at home, cooking and cleaning like a typical housewife of the time, though everything took three times as long.可知妈妈花更多的时间做家务。故选D。

【2】B 细节理解题。根据第四段Joyce的话语 “And I don’t think their life was better or worse, there were lots of things back then that I’m happy I don’t have to deal with nowadays, but on the other hand life was simpler.”可知,认为那时的生活有他喜欢和不喜欢的地方。故选B。

【3】B 细节理解题。根据文章最后这个家庭的人最想念现代生活的介绍Hilary, 11: “rock CD”“摇滚专辑“可知Hilary想听现代音乐。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项选项中有两项为多余选项

Getting your children to study can be a little like getting them to eat their vegetables.

【1】 Make a study time and have it at the same time every day. This will help your kids to learn to schedule their day and will give them a sense of control over how they spend their time.

Allow them to study in blocks of time, such as for half an hour with a fiveminute break in the middle. 2 Ideal(理想的) study times are after dinner or right after school before dinner.

Never allow your children to study in front of the television, for that will encourage passive activity. 3

You'll also need to help your kids find the right place to study. After you've set up a good study time for little learners, set up a good place where they can get those creative juices flowing. 4 Make sure there is a table or a desk and a comfortable chair at this place.

5 This includes helping them out with their homework sometimes and being there for them with the answers to any questions. The input you give your children during study periods will help form a bond and help make studying enjoyable.

A. Pick a place where your children can study properly.

B. Hold them to the schedule they create for themselves.

C. Finally, spend time with your kids when they're studying.

D. Try to stop this bad habit by offering some sort of reward.

E. Keep the atmosphere light and offer lots of encouragement. too.

F. Instead, use TV as a treat or a reward when the homework is completed.

G. One of the best ways to form good study habits for your kids is to design a schedule that they keep to.

【题目】假如你是李华,是某中学高一的新生。请你给以前的好朋友小明写封信。介绍你现在各方面的情况。信中包括以下内容:

1.学校环境优美,操场,树木成荫。

2.老师要求严格,生活中很友好,关心同学。

3.同学都很优秀,很勤奋。彼此相处融洽。

4.高中生活充满压力,但是在老师的帮助下,我充满信心,一定会不断取得进步。

注意:1. 内容应包括以上要点,可以适当发挥,增加细节,以使文章连贯;

2. 开头已给出,但不计入总词数;词数:100左右。

3. 不要在文中出现真实姓名和班级。参考词汇:压力stress

Dear Xiao Ming,

I’m Li Hua. I’m writing to tell you my lifestyle in the new school.

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

Yours

Li Hua

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

More American Fathers Stay Home to Raise Kids

Families in the U. S. are changing. 【1 This number is twice that of 25 years ago. In 2012, 16 percent of all parents in the U. S. were stay-at-home dads. Gretchen Livingston is with the Pew Research Center. She says in the last 25 years there have been changes as far as dads taking on more caregiving responsibilities and mothers taking on more bread-winner responsibilities. 2 That is a huge change. The study finds that disability, sickness and unemployment are among the reasons that fathers stay home. 3 For example, Blake Humphreys has also been a stay-at-home dad for the past ten years. Blake and his partner have two kids. Blake is a big, muscular man. He is well over six feet tall, with a beard and long hair tucked under his baseball cap. He looks like the kind of man that would be hard to frighten. 4 "I am a stay-at-home dad for ten years. And I know that just saying it sounds scary to me right now." Blake became a stay-at-home parent for the same reason many women do he made less money than his partner. Even thought the number of stay-at-home fathers is growing in the U. S., such men can still face worries about their self-worth. 5 To help solve this problem, he volunteers at his children’s school partly to battle that isolation and to build up his sense of self-worth.

A. But, some fathers do so simply to spend more time with their children.

B. Blake shared his feeling of anxiety.

C. A new study finds that in the U. S. more than two million fathers are staying home to take care of the house and family.

D. A lot of men lost their jobs

E. However, he says he does feel fearful when he counts the years he has been out of the workforce.

F. She adds that the number of hours a day that dads spend caring for their kids has tripled in the past decades.

G. Black expressed his true feeling towards being a stay-at-home dad.

【题目】My daughter Alisa was born blind in her right eye and was bullied (欺侮) pretty severely in school. So I quitted my job as a babysitter and then schooled my daughter heart and soul at home.

A year ago a boy of 14 befriended my daughter on Facebook after reading something Alisa wrote about bullying. Today he messaged her and asked if she would like six tickets to a Colorado Rockies baseball game. They have never met in person but she said, “Sure! That would be great.”

Then I received a call from his mother explaining why her son had chosen my daughter. She said he thought my daughter deserved them because of all the good she did in the community. Her son, she explained, had experienced a similar situation and was also home schooled.

What she said is true. Now my daughter Alisa continues to teach groups of girls in trouble in our community how to look within themselves for the positive and how to be their own person.

Everything taken into consideration, we decided to meet the mother and the boy at a local bike shop. After meeting, the boy approached my car and my daughter gave him a hug and thanked him for his generosity. She told him that she had never been to a baseball game and that she was going to take her entire family, including myself, her dad, little sister, her cousin and an aunt who has brain cancer.

We all thanked one another, got in our car, and went our way. As we drove home my daughter opened the envelope. Inside it were the tickets and $100 each to buy hot dogs, pay for parking and not have any worries but a great time.

My daughter has always been the giver and now she and our family are the receivers and I can not tell you how incredibly honored we feel to be on the other end. What an incredible young man to have such a kind idea.

【1】What did the author once do according to the passage?

A. She was a ticket seller.

B. She was a school teacher.

C. She was a babysitter.

D. She was a social worker.

2How did the boy get to know the author’s daughter?

A. They met when buying tickets to a baseball game.

B. They got in touch via the Internet.

C. They became familiar when talking face to face.

D. They went to the same school and met each other.

3Why did the boy want to offer free tickets to Alisa?

A. Because Alisa is a disabled girl.

B. Because he has a lot money to share.

C. Because Alisa often helps those in trouble.

D. Because he has a similar situation with Alisa.

4Which of the following best describes the passage?

A. Good is rewarded with good.

B. A friend in need is a friend indeed.

C. Two heads are better than one.

D. Where there is a will, there is a way.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网