题目内容
【题目】 Many actors in the world who are not confident enough to refuse an offer from Steven Spielberg. Maybe that was why Juliette gave him a choice. She said she'd be happy to be in Jurassic Park as long as she could play a dinosaur. Of course he turned her down and it was probably a good thing. It's difficult to imagine Juliette tearing people apart with her teeth. However, her decision doesn't seem to have done her career any harm. She has gone on to make a string of hits, including The Unbearable Lightness of Being, The English Patient (for which she won an Oscar) and Chocolat.
![]()
It is not so easy to be successful in the United States for other foreign stars. Aaron is a good example. While some of his films have been popular in the US, they have usually been French films that travelled. One possible exception was Green Card, directed by Peter Weir, where he plays a French immigrant(移民) who goes through a fake wedding in order to stay and work in the United States. This is a predictable but sweet romantic comedy which typecasts(使模式化) its lead actors in terms of national stereotypes(陈规陋习). While some reviewers were kind, others shredded both the film and Aaron's performance.
![]()
【1】It can be inferred from the passage that Juliette _______.
A.was not sure whether she could play a dinosaur well
B.wanted to be in Jurassic Park very much
C.didn’t want to be in Jurassic Park
D.really wanted to play a dinosaur
【2】What does the underlined phrase mean in Para 1 ________.
A.lose jobB.be defeated
C.be successfulD.change job
【3】According to the passage, Aaron's popular films _________.
A.have only been seen in Europe
B.have been made in America
C.have been made in America, but well received in France
D.have been made in France, but seen in other countries, too
【4】The underlined sentence in Para 2 means others thought Aaron's performance and film were____.
A.creativeB.interesting
C.impressiveD.terrible
【答案】
【1】C
【2】C
【3】D
【4】D
【解析】
这是一篇说明文。文章主要列举了两个外国明星的事例,来说明有成就的外国明星想要在美国成名是不容易的。
【1】推理判断题。根据第一段的Many actors in the world who are not confident enough to refuse an offer from Steven Spielberg. Maybe that was why Juliette gave him a choice. She said she'd be happy to be in Jurassic Park as long as she could play a dinosaur. Of course he turned her down and it was probably a good thing. (世界上有许多演员没有足够的信心拒绝斯蒂芬·斯皮尔伯格的邀请。或许这就是为什么Juliette给他一个选择。她说只要可以出演一头恐龙,她就非常愿意出演侏罗纪公园。当然,他拒绝了她,这或许是件好事)可推测,朱丽叶.比诺什不想出演侏罗纪公园。C. didn't want to be in Jurassic Park(不想出演侏罗纪公园)符合以上推测,故选C项。
【2】词义猜测题。根据第一段的However, her decision doesn't seem to have done her career any harm. She has gone on to make a string of hits, including The Unbearable Lightness of Being, The English Patient (for which she won an Oscar) and Chocolat.可知,然而她的决定似乎没有对她的职业生涯带来伤害。她已经make a string of hits,包括《生命中不能承受之轻》,《英国病人》(因为它,她获得了奥斯卡奖)和《巧克力》。结合句意可推测划线部分的意思是“成功作品”。C. be successful(成功的)符合和以上推测,故选C项。
【3】细节理解题。根据第二段的Aaron is a good example. While some of his films have been popular in the US, they have usually been French films that travelled.(艾伦就是一个很好的例子,尽管他的一些电影在美国很受欢迎,但是他们通常是传播过来的法国电影)可知,艾伦的电影在法国拍摄,但在美国受到欢迎。D. have been made in France, but seen in other countries, too(在法国拍摄,但也在其他国家被观看)符合以上说法,故选D项。
【4】推理判断题。根据划线部分所在句子While some reviewers were kind, others shredded both the film and Depardieu's performance.虽然一些评论家很善良,但其他评论家对电影和德帕迪约的表现都进行了抨击。由此推测,其他人认为Depardieu的表演和电影都很糟糕。 D. terrible(糟糕的)符合以上说法,故选D项。
【题目】
|
| |||
| ||||
| ||||
Joshua, Helmut, and Bethlehem | ||||
Because of his family’s Jewish background, they are sent to live in the concentration camps (集中营). Scared and alone, Joshua one day makes friends with a little mouse he calls Bethlehem who becomes his closest friend.
Encourage Me! |
Encourage Me! |
in faith and to be a cure for chromic depression(长期抑郁) … cure to strengthen identity and purpose.
More Things in Heaven |
presents the highlights of his 83 years of life, including his trips to India and the study of the writings of several great spiritual leaders.
More things in Heaven will appeal to anyone who insists on finding the deepest meaning for their existence based on their own experience.
Creation or Evolution Michael Ebifegha |
How old is the Earth? The debate between science and religion continues to be heated. In Creation or Evolution, Michael Ebifegha examines these two opposed world views within the structure of empirical(实证的) science.
Seeking the Edge |
success whether in your current job, finding a new job, in education, family, or even hobbies.
【1】Who wrote the story about a little boy and a little mouse?
A. Bill Bosworth.B. Michelle O. Donovan.
C. Dr. Joseph L. Rose.D. Gloria Coykendall./span>
【2】The ISBN for the book of poems is _______.
A. 9781462031795B. 9781412027854
C. 9780595433582D. 9781462058679
【3】What kind of readers will probably like reading More Things in Heaven?
A. Those who are searching for the meaning of life
B. Those who are trying to be spiritual leaders.
C. Those who study the art of writing
D. Those who like traveling abroad.
【4】Which of the following books explores the origin of humans?
A. Seeking the Edge.B. Creation or Evolution.
C. Joshua, Helmut, and Bethlehem.D. More Things in Heaven.