题目内容

Florence Nightingale(南丁格尔) was born in a rich family. When she was young she took lessons in music and drawing, and read great books. She also traveled a great deal with her mother and father.

As a child she felt that visiting sick people was both a duty and a pleasure. She enjoyed helping them.

At last mind was made up. “I’m going to be a nurse,” she decided.

“Nursing isn’t the right work for a lady,” her father told her.

“Then I will make it so ”, she smiled. And she went to learn nursing in Germany and France.

When she returned to England, Florence started a nursing home . During the Crimean War in 1854 she went with a group of thirty eight nurses to the front hospitals. What they saw there was terrible. Dirt and death were everywhere to be seen — and smelled. The officer there did not want any woman to tell him how to run a hospital, either. But the brave nurse went to work.

Florence used her own money and some from friends to buy clothes, beds, medicine and food for the men. Her only pay was in smiles from the lips of dying soldiers. But they were more than enough for this kind woman.

After she returned to England, she was honored for her services by Queen Victoria. But Florence said that her work had just begun. She raised money to build the Nightingale Home for Nurses in London. She also wrote a book on public health, which was printed in several countries.

Florence Nightingale died at the age of ninety, still trying to serve others through her work as a nurse. Indeed, it is because of her that we honor nurses today.

1.When she was a child, Florence ________.

A. loved to travel very much

B. knew what her duty in life was

C. loved to help the sick people

D. want to learn music and drawing in the future

2.What made Florence make up her mind to become a nurse?

A. Her father’s support.

B. Her desire to help the sick.

C. Her education in Germany and France.

D. Her knowledge from reading great books.

3.During the Crimean War in 1854, Florence served in the front hospital where ____.

A. she earned a little money

B. work was very difficult

C. few soldiers died because of her work

D. she didn’t have enough food or clothes

4. Why was Florence honored by Queen Victoria?

A. She built the Nightingale Home for Nurses.

B. She wrote a book on public health.

C. She worked as a nurse all her life.

D. She did a great deal of work during the Crimean War.

5.The passage can best be described as ____.

A. the life story of a famous woman

B. a description of the nursing work

C. an example of successful education

D. the history of nursing in England

 

1.C

2.B

3.B

4.D

5.A

【解析】

试题分析:文章讲述了著名护士Florence Nightingale的一生

1. 细节理解题。根据第二段的提到As a child she felt that visiting sick people was both a duty and a pleasure. She enjoyed helping them.当他还是小孩时喜欢照顾别人,帮助别人,故选C项。

2.细节理解题。结合第2、3、4段的内容可知,尽管父亲反对,Florence Nightingale最终还是决定做一名护士,所以选B项:做名护士的渴望

3. .细节理解题。根据倒数第四段提到What they saw there was terrible. Dirt and death were everywhere to be seen — and smelled可知工作条件非常艰苦,故选B项。

4. 细节理解题。根据倒数第二段提到After she returned to England, she was honored for her services by Queen Victoria.因为她所付出的努力,得到女王的奖励,故选D项。

5. 主旨标题。文章讲述了著名护士Florence Nightingale的一生,故选A项。

考点:人物类阅读。

练习册系列答案
相关题目

[1] What is fear of money ? And who are the people who suffer from it ? If it’s the first time you’re hearing about this kind of condition, this is the chance for you to learn more.

[2] Fear of money is a fear of wealth usually brought about by a past experience. Some people develop this fear when they find themselves buried in debt and without a clue on how to overcome it.

[3] There are a lot of different factors that contribute to this phenomenon.. If you want to learn how to overcome it, read on.

[4] Be Conscious About Your Fear. The first step to overcoming fear of money is proper awareness. All too often, we fear what we don’t understand. The same principle applies when it comes to money. If you know how much debt you’ve really accumulated, you at least know what you’re dealing with.

[5] Talk To Others About It. If you want to overcome your fear of money, why not talk about it with friends and family ? You don’t want to broadcast every little detail about your financial matters, but you do need to let out a little bit of steam and perhaps, realize that you’re not the only one having issues.

[6] Make Money Decisions Regularly. If you really want to get over your fear of money, you have to be more hands-on. So why don’t you make money decisions from time to time ? Decide how much you want to save up this year. Decide where you want to invest your money in the next few months. Of course, you have to make careful and calculated decisions.

[7] Fear of money is easier to conquer with the right amount of knowledge and determination. Don’t be frightened by money. Fear is but a state of mind.

1.What is the main idea of the text ? (no more than 8 words)

 

2.How many steps are mentioned to overcome fear of money ? (no more than 2 words)

 

3.Who can you talk to about your fear of money ? (no more than 4 words)

 

4.What do we usually fear ? ( no more than 4 words)

 

5.What’s the author’s suggestion to those who really want to get over fear of money ? ( no more than 4 words)

 

 

When you do business online, remember one of the most important factors in online success is list building. No matter what goals you’re seeking with your online activities, building a good contact list is vital for a successful outcome. List building plays a major role in developing good relationships with your site’s customers, and visitors. It can be used to get more sales for your site or business. For these reasons contact building should be high on your list when you’re marketing or promoting on the web. Fortunately, list building is an easy process that any site or webmaster can quickly set up as long as you understand two simple elements. To be really successful, your list building must combine these two key elements. Without these you will probably find building your contact list difficult and slow going. So it is worth your while to fully understand these two factors in your list building.

Value-It should offer important information, quality content, special deals / discounts, and more importantly, it should offer a valuable relationship or connection to an expert in the subject area of the list.

Subscribers (订户) must benefit from joining your list. If you’re building a list, just write down all the benefits someone would receive from joining your site or list, including receiving important information, getting special valuable content, receiving special deals / discounts, getting training videos and getting timely announcements or news. Don’t forget there may also be a psychological reason for joining your list-many people like being part of a group or membership site. It’s human nature. Everybody likes to feel included.

Free whatever you offer-make sure it is Free. The quickest way to build any list is to give away free valuable content, information, videos, reports, e-books, discounts, prizes... everybody loves a free gift. Just make them an offer they can’t refuse. This has more to do with the nature of your gift and the kind of contacts you’re building-giving away free buying guides on how to purchase real estate, fast cars, LCD TVs, laptops... will definitely attract the right “buying customer”. If you’re into selling, you just have to adjust your marketing to combine the free element correctly. In addition, giving away something free is the first step in starting an ongoing relationship with your subscribers. It gets the ball rolling.

 

 

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网