题目内容
【题目】阅读理解
Sports Saturdays
The Fox Valley Park District partnered with six schoolsthroughout Aurora and North Aurorn to offer its traditionally popular SportsSaturdays program beginning from Jan. 9.
Free to families with children in grades 1 through 5. SportsSaturdays provide a safe environment for children to interact and participatein activities that include sports, crafts and general fitness. “SportsSaturdays are an opportunity for kids to get out of the house and do what theylove most- play! Park District instructors are on hand to teach and assist.“said manager Rafacl Maritinex. Who oversees the program. “they’ll get a chanceto take part in a whole bunch of different sports, and it also gives parents acouple hours of free time while their kids are enjoying themselves in a safesetting.”
Sports Saturdays are run at six different primary schools aroundthe area- Bardwell, Hernes. O’donnell , Hall and McCleery in Aurora, along withSchneider in North Aurora. Sport include baseball, basketball, floor hockey,soccer and other high-energy activities. The program runs for eight Saturdaysthrough feb. 27. Children can participate in the activities at any school, andeven visit a different school each week.
Three Ways to Register |
1 Online |
2 By Mail/ Drop Off |
3 In Person |
General Information
Anyone needingaccommodations should fill in this information on their registration form.
Children must meet theage requirement for all preschool and youth related programs
All participants permitthe taking of photographs and video of themselves and their children duringPark district activities for publication and use as the Park District considersappropriate.
(1)Sports Saturdays aim to _________.
A.attract more children to attend the local schools
B.encourage schools to promote kids physical education
C.provide kid s with chances to enjoy the fun of active play
D.assist parents to take caret of kids during the winter vacation
(2)Children taking part in Sports Saturdays ___________.
A.are from six schools
B.are from the same grade
C.will be accompanied by parents
D.will be protected by professional Persons
(3)What needs to be made clear when registering?
A.Application for accommodation.
B.Age requirement
C.Permission for photographs
D.Activity places
【答案】
(1)C
(2)D
(3)A
【解析】文章主要介绍了SportsSaturdays这项运动,它可以为学生参加各种活动提供一个安全的环境,并且有教练的指导。
(1)C考察细节理解题。根据文意SportsSaturdays provide a safe environment for children to interact and participatein activities that include sports, crafts and general fitness可知它可以为孩子们提供各种有趣的活动,所以答案是C。
(2)D考察细节理解题。根据文意ParkDistrict instructors are on hand to teach and assist可知会有专业人士在旁边保护,所以答案是D。
(3)A考察细节理解题。根据文意Anyoneneeding accommodations should fill in this information on their registrationform可知答案是A。
【题目】选词填空。
make up one's mind; give in; ever since; be fond of; grow up: on schedule; change one's mind ;care about; prefer to; get sb. interested in |
(1)He could have finished it , but somehow he fell behind.
(2)I haven't seen him he moved to London.
(3)At first he said he would go there with us on Sunday, but at last he .
(4)He is a determined person and never to any difficulty.
(5)She inviting others to her home to dinner.
(6)I hope everyone can protecting the environment and stop wasting things.
(7)If you to work hard at your lessons, you are to succeed.
(8)Our English teacher has a strange way to the subject.
(9)Since you have , you should learn to understand your parents.
(10)Which kind of transport do you use: bus or train?