题目内容
With so many unique attractions, world-famous museums and skyscrapers, there is always plenty to do in New York. However, sightseeing in New York City might not be the easiest or the cheapest experience.
This is why our team of real, life-long New Yorkers have created the New York Pass. If you want to discover the best of what this amazing city offers as well as save time and money during your visit, the New York Pass is something you should be interested in. In 2012, New York Passes have been used over 2,500,000 times. Get your Pass today and join the big savings it offers:
![]()
1.The purpose of this passage is to _________.
A. promote New York Pass
B. introduce New York Pass
C. introduce New York attractions
D. show New York attractions tickets fee
2.What could be the lowest price for a Three-day adult pass and a Two-day child pass?
A. $246.5. B. $263.C. $273.5.D. $ 290.
3.Which of the following is true about New York Pass?
A. Its holders can save up to $1300 entrance fees.
B. Its holders needn’t pay for the attractions it covers.
C. Its holders needn’t queue to enter the attractions it covers.
D. It can be picked up at Times Square at any time after you order it.
4.The underlined phrase “are entitled to” most probably means “are given________ of”.
A.the nameB. the honor
C. the title D. the privilege
1.A
2.B
3.B
4.D
【解析】
试题分析:本文是一则广告,介绍了在纽约旅行时,可以拥有New York Pass,在文章中详细描述了New York Pass在各方面的优惠措施,对New York Pass进行了推广和宣传。
1.If you want to discover the best of what this amazing city offers as well as save time and money during your visit, the New York Pass is something you should be interested in. In 2012, New York Passes have been used over 2,500,000 times. Get your Pass today and join the big savings it offers”可知,New York Passes在解决时间和金钱方面有很大的作用,说明文章主要是为了推广New York Passes,所以正确答案为A.
2.Three-day adult pass的价格是$180,Two-day child pass (age 4-12)的价格为$110,
而Special Offer: 15% Off 3 and 7 Day Passes中提及3-7天有百分之十五的折扣,所以Three-day adult pass $180有15%的折扣,故一起的价格180×(1-0.15)+110=263. 正确答案为B.
3.Free Entry to best attractions in NYC:可知如果持有New York Passes的人在进入以下景点时是免费的。所以B为正确答案。
4.Line skipping privileges As a New York Pass holder, you are entitled to fast track entry to some of New York City’s busiest attractions ”中的“Line skipping privileges”可知,作为一个New York Passes的持有者,在有些地方是有特权的。故D正确。
考查:应用文之广告类文章的阅读