题目内容

【题目】Zoos are places 【1】 animals are kept. There are some reasons 2 keeping animals in zoos.

Firstly, zoos are entertaining and interesting places of children. Most children like to see animals in zoos. Zoos also offer people 3 (live) in big cities a chance of getting close to nature.

Secondly, it is easier for scientists to research animals lives when they are kept in zoos than they are in forests. Scientists can study animals 4 (relate), their life cycles, or their habits to learn how to breed animals, 5 can reduce animal 6 (extinct).

Furthermore, the risk of dying out of some 7 (endanger) animals is reduced because they are kept in safety.

8 , zoos also cause some problems for animals, such as restrictions on their freedom. They also lose their wild character. For example, tigers might lose their 9 (hunt) skills. Besides, zoos cost a lot of money for land, animals food and labors. This may charge 【10 (expense) for people who want to visit zoos.

【答案】

【1】where

【2】for

【3】living

【4】relationships

【5】which

【6】extinction

【7】endangered

【8】However

【9】hunting

【10】expensively

【解析】

试题分析:本文讲述了动物园为人们提供了接近动物的机会、为科学家提供研究机会、保护动物的安全,但是限制了动物自由。

【1】where考查定语从句。此处的先行词为places,用where引导。故填where。

【2】for考查介词。根据后文的keeping以及句意可知,故填for。

【3】living考查动词。根据句意可知此处表示伴随状态,指住在城市里的人。故填living。

【4】relationships考查名词。句意:科学家可以研究动物的关系。故填relationships。

【5】which考查定语从句。此处的定语从句先行词为animals,用which引导。故填which。

【6】extinction考查名词。此处应该用单词的名词形式。故填extinction。

【7】endangered考查形容词。此处修饰animals,应该用形容词修饰。故填endangered。

【8】However考查连词。此处的前后文内容为转折关系,句首开头应该用however。故填However。

【9】hunting考查动词。hunting打猎,狩猎;此处指的是老虎失去了狩猎技巧。故填hunting。

【10】expensively考查副词。此处修饰charge,应该用副词形式。故填expensively。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Nearly all of us have a bad habit, whether we know it or not. Some people say they want to get rid of (去除) it but don’t know the proper ways. Here’s some advice on how to get rid of bad habits.

Make a list. Write down all the reasons why you want to stop a certain behavior, how it’s hurting you and why to get rid of it, this will help a lot. Look at that list regularly.

Join in other activities. It’s wise of you to do something else when you want to stop your bad habit. If you get angry easily, for example, you can practice having a deep breath or going for a walk.

Give yourself a present. Before you take action against a bad habit, decide what you’ll do to celebrate it if you reach your goal.

Keep off bad habits. If you are fat and want to lose weight, keep junk food out of your house. If you are a heavy smoker with coffee, turn to tea and keep away from friends who like smoking.

Be patient. Bad habits develop over years, so you probably won’t be able to get rid of them quickly. In fact, people often give up several times before being successful, so you should be patient.

Find support. Don’t be afraid to ask for support from friends, family or other people who have the same bad habits as you. When you talk to others, they might be able to provide advice or encouragement that you usually wouldn’t get from yourself.

1The writer gives us pieces of advice in the passage.

A. four B. five

C. six D. seven

2If you want to lose weight, you should .

A. drink more coffee

B. refuse the junk food

C. find support from friends

D. find a heavy smoker

3Which of the following is WRONG according to the passage?

A. It’s not easy to get rid of bad habits in a short time.

B. You can write down all the reasons for getting rid of bad habits.

C. When talking to others, you can get what you can’t get from yourself.

D. When you want to stop your bad habits, don’t do anything.

4From the passage you can learn .

A. how to get rid of bad habits

B. why we have some bad habits

C. what to do to have a bed habit

D. where to find some support

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网