题目内容

【题目】 “One thousand readers lead to one thousand Hamlets.” It is also true to English learners. English learners do have learning methods different from each other. Some are reasonable, some negative(否定的), and some hard to judge.

Some learners hold the view that “I don’t have any gift for learning English, it’s difficult for me”. Of course, I don’t agree with the idea. It’s indeed a fact that some people are more gifted(有天赋的) than others, but everyone can learn, as long as you find a suitable learning method and work harder.

Some think that the key to learning English well is to remember a rich vocabulary. As far as I’m concerned, that is far from being a successful English learner. Vocabulary is vital, but knowing how to use the exact words and expressions in certain situations is more important.

I disagree that in order to speak English well you have to live in an English-speaking country. I know many people who speak excellent English but they have never been abroad. But it doesn’t mean environment is not important. Being in an English-speaking country, you can not only be exposed(暴露) to the language but also learn the culture of the country, which is helpful to you. However, not everyone has a chance to go abroad. So, we are learning English, we should speak more. As what I believe, “Don’t be shy! Just try!” No matter what we do, mistakes will happen. All we should do is learning from the mistakes, and trying to correct them in the next.

There is a saying goes, silence is gold. However, when it comes to English learning, silence means nothing. If we are always being afraid of making mistakes, we will get nothing in the end.

Finally, confidence is important to our English learners. Being given a chance to speak, you should seize it and speak out. Only after you speak out can others know your opinions. All you should do is not worry about making mistakes, but try to express your opinion clearly. Besides, speaking itself is so good a chance to test and improve your spoken English.

【1】The writer thinks that the least important in learning English is ________.

A. environment B. confidence C. gift D. vocabulary

【2】The word “vital” in Paragraph 3 probably means “________”.

A. useless B. different C. difficult D. important

3According the passage, we can learn that ________.

A. we can not avoid making mistakes when learning a foreign language.

B. it’s true that some people don’t have any gift for learning English.

C. we can’t speak English well unless living in a foreign country for some time.

D. words and expressions are more important than grammar rules in learning English.

4What could be the best title for the passage?

A. Hamlet and English learners.

B. Tips about English Learning.

C. How to learn spoken English.

D. Different learners learn different English.

【答案】

【1】C

【2】D

【3】A

【4】B

【解析】

试题分析:本文主要论述了不同的英语学习者有不同的英语学习方法,就那些方法作者都相应的给出了自己的观点。

1】推断题。由第二段It’s indeed a fact that some people are more gifted(有天赋的) than others, but everyone can learn, as long as you find a suitable learning method and work harder意思是这的确是事实有些人比其他人更有天赋但每个人都可以学会的只要你找到适合自己的学习方法和努力。故选C。

【2】词义猜测题。由第三段Some think that the key to learning English well is to remember a rich vocabulary.意思为有些人认为学好英语的关键是记住许多词汇,可以看出vital和key同意都是重要的意思,故选D。

【3】推断题。由第四段No matter what we do, mistakes will happen.意思是无论我们做什么。错误都会发生。可以推断出在学习外语时我们不可避免犯错误。故选A。

【4】主旨推断题。由全文可以得出作者一直在告诉我们学习英语的方法,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Come with us to the “Garden of England” and enjoy the best sight that the County of Kent can offer us.

We will drive to the home of the Church of England—Canterbury, the county town of Kent, and enjoy a tour of the ancient Cathedral and its walled city.

We’ll travel on through some of the country roads of Kent only in mini tourist coaches(长途汽车) and arrive in Dover at the coast just 32 miles across the sea from France and mainland Europe. We can enjoy the wonderful view of White Cliffs and Dover Castle before returning to the most beautiful castle(城堡)in England—Leeds Castle.

The Leeds Castle is surrounded by a lake with its history dating back as far as the Doomsday Book. We can explore its inside part and grounds before we return to London whenever we like.

Prices: Adult—55.00; Under16— 50.00; A 10% off for a family

Time: Saturdays & Sundays

Tour includes:

Return mini coach travel

Services of an experienced Tour Manager

Tour of Canterbury Cathedral

Scenic drive through Kent

Visit to the White Cliffs of Dover

Entrance to Leeds Castle

On all tours we will pick you up between 7:25 am and 7:45 am at YOUR chosen London Zone 1 location, so we can beat the crowds and the traffic and be early on the open road.

Visit our website 24 hours a day at www. andersontours. co. uk. Click on the tour and the date you want, and then follow the easy on-line booking directions.

Call Anderson Tours direct at 020 7436 9304 (Monday-Friday, 8:00 a.m.-18:00 p.m.) with your credit card(信用卡) information.

Or you can book through our network of special agents(代理商) throughout London.

【1What can we learn from the passage?

A. Tourists can enjoy all of the best sights in England

B. Leeds Castle is the oldest and most beautiful castle in England

C. The country roads of Kent can’t be reached by large tourist coaches

D. Tourists can be picked up and sent to wherever they choose in England

【2The Greens, together with a 10-year-old son, need to pay __________ for the tour.

A. 115 B. 144 C. 160 D. 155

【3We can call to book the tour __________.

A. at 8:00 a.m., Sunday B. at 19:00, Friday

C. at 13:00, Saturday D. at 17:00, Wednesday

【4What’s the writer’s purpose in writing the passage?

A. To attract more tourists to join them.

B. To introduce some culture in England.

C. To show tourists more beautiful sights.

D. To ask more tourists to ride their mini coaches.

【题目】Volunteers for Halloween

Saturday & Sunday, October 26 & 27

It's time for Prospect Park's ghosts to come out! Join the community tradition of Halloween in Prospect Park and sign up to become volunteers for the events.

We are now looking for 10,000 volunteers to help the Carnival(狂欢节), the Haunted Walk and various other children's activities around the Park. We're counting on your help to make the 2014 celebration the best one in history. You can read each position description below and follow the link to sign up!

Creepy Crawly Halloween at the Boathouse: Help prepare the Audubon Center's educational exhibits and /or assist with children's activities. There are two shifts(轮班) on both Saturday and Sunday. Please sign up for however many shifts you would like to work.

Haunted Carousel: At the Haunted Carousel, assist children on and off horses and direct them to the correct entrance and exit gates. There are two shifts available on each day; please sign up for one or more shifts.

Lefferts Historic House: At Lefferts, Craft Assistants will enjoy encouraging creativity in children by working with crafts. Crowd Control Assistants are expected to help manage the flow of people through the house. There is a shift on Saturday and Sunday; please sign up for one or both.

Halloween Carnival: Game Leaders assist children with games and hand out prizes. Carnival Greeters assist with traffic control and answer questions from the public. The Carnival will take place on Saturday on span>the Nethermead.

Halloween Haunted Walk: Volunteers will dress up as costumed (戏装的) characters, working as walking guides. The Haunted Walk will take place on Saturday on Lookout Hill.

Volunteer Policies

Every potential volunteer must complete a volunteer application (click below to complete your application form). Please note that some volunteer opportunities may require an interview or additional training due to special skill requirements.

Teenagers under 18 must submit a signed parental agreement form with their online application.

Children under 14 years old may volunteer if they are accompanied by an adult.

Children 14 17 years old are welcome to volunteer on their own. However, before they may begin their work, their application must be signed by a parent.

【1At the Haunted Carousel, volunteers are expected to ______.

A. sign up for two shifts

B. dress up as costumed characters

C. help children on and off horses

D. answer questions from the public

【2Before becoming a volunteer, you must ______.

A. pass an interview

B. receive the skill training

C. submit a signed parental agreement form

D. fill in an application form online

【3We learn from the advertisement that a 13year old boy ______.

A. is not allowed to volunteer in the 2014 celebration

B. can become a volunteer in the company of a parent

C. is permitted to become a volunteer on his own

D. may volunteer with his application signed by a parent

【题目】Rachel Carson,a wellknown nature author in America,was happiest writing about the strength and stability of natural systems.Her books mainly described the inter connectedness of nature and all living things.

Completing Silent Spring took Carson four years.First published in The New Yorker in June 1962,the book alarmed readers across America.It described how DDT entered the food chain and accumulated (堆积) in the fatty tissues of animals,including human beings,and caused cancer and genetic damage.

Carson begins by describing exactly these effects in the first chapter,creating strong images and drawing the readers in.As the book continues,she gives various examples of how insecticides(杀虫剂) are not only unsuccessful,but actually very costly and damaging.She also explains about the biological controls which are less expensive and much more efficient.

A single application on a crop,she wrote,killed insects for weeks and months,and not only the targeted insects but countless more,and remained poisonous in the environment even after it was washed out by rainwater.Carson concluded that DDT and other pesticides had definitely harmed birds and animals and had destroyed the entire world's food supply.The book's most famous chapter,A Fable for Tomorrow,described a nameless American town where all life—from fish to birds to apple blossoms to human children—had been “silenced” by the harmful effects of DDT.

The most important effect of Silent Spring,though,was a new public awareness that nature was so easily destroyed by human intervention(干预).Rachel Carson had made a brave proposal:that,at times,technological progress is so basically at odds with(与……不一致) natural processes that it must be prevented.

【1】What are Rachel Carson's books mainly concerned about?

A.The relationship between man and nature.

B.The balance of natural systems.

C.The interconnection of nature and living things.

D.The pollution of the environment.

【2】According to the text,Silent Spring________.

A.didn't draw the readers' attention when first published

B.mainly describes people's quiet lives in an American town

C.effectively tells people how to keep the balance of nature

D.showed the harmful effects of DDT on nature

【3】Rachel Carson thinks that the more efficient way to kill insects is to use ________.

A.DDT

B.human controls

C.biological controls

D.technical progress

【4】The publication of Silent Spring makes people ________.

A.understand the author's outstanding writing talent

B.realize the importance of technical progress

C.aware of the necessity of environmental protection

D.rethink the harmful effects of developing industry

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网