题目内容
15.EFP Courses provide courses in English language and British culture.Our courses are aimed at students aged between 12and 17who are at pre-intermediate level or above in English.The courses are held in Guildford,a historic town near London.
Typical structure of a one-week course
•up to 25hours of English run by native speakers,qualified in teaching English as a foreign language and specialist drama teachers
•2full-day sightseeing trips to London and Oxford (at weekends)
•full board (全食宿) with local,English-speaking families
When we run the courses
EFP courses can be organized only during British state school terms.For this academic year,courses can be booked between now and 23May and between 30May and 30June.We welcome you to book from 3September 2016to 25October 2016and from 31October to 20December 2016.
Why choose EFP courses
•in addition to our standard English classes,we also run drama and expression English classes,taught by specialist drama teachers
•we expose our students to British culture for the entire length of the course
•we tailor courses to each group's needs,creating a unique experience for our students.Note that any changes to our courses are made within reason and only if all participants from a group share the same language level.Please see further details on our website.
Length of a course
EFP courses run for either one or two weeks depending on the specific requirements for your group.
How to apply
Please register your interest by sending an email to info@efpcourses.co.uk.By contacting us before you make any travel arrangements you ensure that we can put your group up on the dates that you require.For more details,please visit www.efpcourses.co.uk.
See you in Guildford soon!
25.What does the leaflet tell us about EFP courses?B
A.Their target students are teenagers of all English levels.
B.They involve students in British culture activities during the whole course.
C.Every individual participant is supplied with tailored language support.
D.They are available on the school campuses in London and Oxford.
26.Suppose you are to take EFP courses this academic year,you canA.
A.make a reservation from October 31to December 20
B.enjoy a special series of lessons for a whole school term
C.experience English dramas with English-speaking families
D.hand in an application by visiting their website
27.The purpose of this writing is toB.
A.attract qualified teachers to EFP courses
B.offer group students access to EFP courses
C.demonstrate the popularity of EFP courses
D.illustrate the importance of EFP courses.
分析 文章大意:本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们介绍了EFP课程的信息,包括课程内容,时间,老师,报名等优点,旨在鼓励读者参加EFP课程
解答 25.B细节理解题.根据文章第三部分:we expose our students to British culture for the entire length of the course我们的学生暴露在英国文化的整个长度的课程;因此答案选B.
26.A 细节理解题.根据文章第二部分:We welcome you to book from 3September 2016to 25October 2016and from 31October to 20December 2016可知我们可以再十月31日到12月20日里预定;因此答案选B.
27.B推理判断题.通读全文.作者通过这篇文章主要向我们介绍了EFP课程的信息,包括课程内容,时间,老师,报名等优点,旨在鼓励读者参加EFP课程;因此答案选C
点评 本文是广告布告类阅读理解.它注重考查考生对整体内容的把握,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断
练习册系列答案
相关题目
20.-Did you have a good time at the party?
-Thanks.I appreciated _________ to your home.( )
-Thanks.I appreciated _________ to your home.( )
| A. | to be invited | B. | being invited | C. | to have invited | D. | having invited |