题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为

多余选项。

Parents have started to notice many benefits associated with online math and reading tutoring services. Both conventional and online tutoring offers children academic help. 【1】 . Here's why.

Online tutoring, much like conventional tutoring, helps a student complete difficult assignments, and is geared toward(使适合) improving grades. This method, however, allows your children to master their studies from the convenience of home, making it more convenient for both children and parents who have a busy schedule. Since the Internet is probably already one of your children's favorite activities, working education programs into their online time is easier than convincing them to apply traditional face to face methods. 2 .These abilities are essential in today's world.

Online tutoring also enables very individualized programs and plans. Often, people believe online tutoring is designed for the masses. 3 . Beyond that, they often accommodate your children's learning speed. Not all children learn at the same rate, and feeling rushed means that important lessons are not mastered. Online tutoring eliminates that worry because children advance when they're ready, not when a tutor suggests its time.

4 . Students who are not self-motivated may use study time for surfing the Internet. Others need the more hands-on learning approach offered by one-on-one sessions.

So, how do you truly identify whether online tutoring is right for you and your child? 5 . If this method is not effective, contact a local tutor or tutoring center.

A. The online method is increasing in poularity, however.

B. The only way is to give it a try.

C. Online tutoring may not be for everyone, however.

D. Learning these requirements early will help to ensure future success.

E. However, most online tutoring programs are personally designed to match each child.

F. The conveniences of a home-based program are more important than your child's education.

G. Participating in online programs also enhances students' online research techniques and typing skills.

【答案】

【1】A

【2】G

【3】E

【4】C

【5】B

【解析】本文介绍了网上教学的一些优势。

试题分析:本文讲述的是提高我们的意志力的重要性和多种不同的方法。

【1】A根据下文每一段的首句都在介绍网上学习的优势,故A项:尽管如此网上学习方法越来越受到欢迎符合上下文。

【2】G根据前句online programsE.F.G都有提到再根据后句These abilities are essential in today's world.

说明要填的句子是包含了某些能力的,而G中提到了online research techniques and typing skills这些能力。故G正确。

【3】E根据前句人们相信网上教学是为了民众,后面提到了这些方法可以帮助孩子们的学习速度由整体到具体,A的意思是尽管这样,网上教学同样适用于每个孩子,起到连接前后句的作用。故A正确。

【4】C根据下句students who are not self-motivated may use study time for surfing the Internet可知一些不能够自我激励控制力不强的学生可能会使用学习时间来上网,所以这种方法不是使用每一个人。故D正确。

【5】B前句说到你是否认为网上教学适用于你和你的孩子?后面的句子提到也许你需要把传统的和网络教学结合其起来。可知作者对这种方法是抱着积极的态度。唯一的方法就是试一试。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A supermarket checkout operator was praised for striking a blow for modern manners and a return to the age of politeness after refusing to serve a shopper who was talking on her mobile phone.

The supermarket manager was forced to apologize to the customer who complained she was told her goods would not be scanned unless she hung up her phone. Jo Clark, 46, said, “I don't know what she was playing at. I couldn’t believe how rude she was. When did she have the right to give me a lecture on checkout manners? I won’t be shopping there again!”

But users of social media sites and Internet forums(论坛) were very angry that store gave in and the public appeared to be supporting the angry checkout worker. “Perhaps this is a turning point for mobile phone users everywhere. When chatting, keep your eyes on people around you. That includes people trying to serve you, other road users and especially people behind you in the stairs,” said a typical post.

“It’s time checkout staff fought back against these people constantly chatting on their phones. They can drive anyone crazy. It’s rude and annoying. I often want to grab someone’s phone and throw it as far as I can, even though I am not a checkout girl, just a passer-by,” said another.

Siobhan Freegard, founder of parenting site www. Netmums.com said, “While this checkout operator doesn’t have the authority to order customers to switch off their phones, you can see clearly how frustrated and angry she felt. No matter how busy you are, life is nicer when you and those around you have good manners.”

【1】According to Jo Clark, the checkout operator_____________.

A.lacked the knowledge of checkout manners

B.played with a mobile phone while at work

C.had no right to forbid her from using her mobile phone

D.deserved praise for her modern manners

【2】The third and fourth paragraphs imply that the public_________.

A.are used to chatting on their mobile phones

B.are driven crazy by constant mobile calls

C.ignore the existence of mobile phone users

D.seem to support the checkout operator

【3】The attitude of Siobhan Freegard towards the checkout operator was________.

A.disapproving B.supportive

C.neutral(中立的) D.indifferent

【4】The passage is mainly about _________.

A.whether we should talk on our phones while being served

B.why we can talk on mobile phones while shopping

C.what good manners checkout operators should have

D.how we can develop good manners for mobile phone users

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

At times, our worries and anxieties can defeat us. 【1】 Here is a brief list of techniques that you can use to help gain a better viewpoint on things during the anxious moments.

2 A person should take a deep breath and try to find something to do for a few minutes to get their mind off the problem. A person could get some fresh air, listen to some music, or do an activity that will give them a fresh perspective on things.

Remember that our fearful thoughts are made to seem worse and can make the problem worse. 3 When unexpectedly having thoughts that make you fearful or anxious, challenge these thoughts by asking yourself positive questions that will maintain objectivity and common sense.

Be smart in how you deal with fears and anxieties. Do not try to deal with everything all at once. When facing a current or upcoming task that makes you anxious, break the task into small ones. 4

Remember that all the worrying in the world will not change anything. Most of what you worry about never comes true. 5 Then you should leave everything else in the hands of God.

It is not easy to deal with all the fears and worries. When your fears and anxieties have the best of you, try to calm down and then get the facts of the situation. The key is to take it slow. All you can do is doing your best each day, hope for the best, and when something does happen, take it easy. Take it one step at a time and things will work out well at last.

A. When feeling anxious, stop what you are doing and try to do something relaxing.

B. This will give you the confidence to manage your anxiety.

C. Instead of worrying about something that probably won’t happen, concentrate on what you are able to do.

D. The next time you fell depressed, review your list and think about the good things that you have in your life.

E. A good way to manage your worry is to challenge your negative thinking with positive statements and realistic thinking.

F. In addition, our worries can change our understanding of what is reality and what is not.

G. Completing these smaller tasks once at a time will make the stress more manageable and increase your chances of success.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网